Duminică, 18 septembrie 2011 la ora 18:15

Vin în Numele lui Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu cel Preaînalt. Eu sunt El.

Multiubita Mea fiică, de ce omul continuă să caute răspunsuri legate de existența sa prin știință? Ei caută și caută, însă răspunsurile cu care vin, sunt neadevărate și atât de departe de Adevărul existenței tărâmului spiritual al Împărăției Tatălui Meu. Așadar trebuie să vă rugați pentru aceste suflete.

Știu copiii Mei, că este foarte dificil să se accepte Adevărul Existenței Mele și a Tatălui Meu Preaiubit. Pentru că de fiecare dată când ochii voștri întrevăd Adevărul, satana vă sucește capul în altă direcție. Cel mai des va folosi logica, pentru a-i convinge pe copiii Mei că Împărăția Tatălui Meu este doar o plăsmuire a imaginației omenești. El va folosi comoditatea lumii materiale pentru a vă convinge că acestea trebuie să fie prioritățile voastre.

Apoi, sunt sufletele care înțeleg Adevărul. Ele fac o greșeală tipică atunci când încearcă să ajungă mai aproape de Mine. Este mai ușor pentru ele, odată ce bunurile lor materiale sunt asigurate, să pășească apoi mai departe în propria lor călătorie spirituală.

Dar asta nu funcționează așa.

Voi trebuie, prin toate mijloacele, să vă protejați familiile și căminele voastre. Trebuie să-i hrăniți pe cei care depind de voi. După aceea trebuie să Mă puneți pe Mine pe primul loc, înaintea tuturor bunurilor lumești. Acesta va fi pașaportul vostru spre Rai. Omul este nimic fără Dumnezeu. Nici un fel de lux material nu va înlocui și nici nu înlocuiește iubirea lui Dumnezeu. Acest lux material nu poate fi veșnic, sau nici măcar comparabil cu orice altceva, presupunând că vreți cu adevărat să Mă îmbrățișați pe Mine în inimile voastre.

Aveți încredere în Mine și restul se va rezolva. Dacă încercați să faceți totul de unul singur și vă agățați de avere, astfel încât să aveți ce-i mai bun din ambele lumi, veți fi dezamăgiți.

Amintiți-vă că iubirea Mea pentru voi va hrăni sufletele voastre. Bogăția materială vă va hrăni poftele trupești, dar acestea cu timpul se vor descompune și nu veți rămâne cu nimic.

Vă rog copii, oricât de greu ar fi, lăsați-Mă să vă conduc pe adevărata cale spre fericirea veșnică. Doar cereți-Mi ajutorul și Eu vă voi răspunde.

Învățătorul și Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos