Luni, 19 septembrie 2011 la ora 20:15

Fiica Mea preaiubită, intenția Mea este de a-i duce pe fiecare, bărbat, femeie și copil, în Noul Meu Paradis de pe Pământ. Deoarece, dacă ar rămâne în urmă chiar și un singur suflet, Mi s-ar rupe Inima. De aceea numărul mesagerilor pe care Îi trimit acum în lume a crescut. Aceasta, ca ei să poată răspândi Cuvântul Meu pentru a încuraja convertirea.

Nu-i trimit pe mesageri ca să-i înfricoșeze pe copiii Mei. Rolul lor este să pregătească fiecare persoană de pe acest Pământ, astfel încât să fie gata și să fie vrednică de a trăi în Noul Paradis.

Copiii Mei, nu este plăcută această perioada în care trăiți. Legea și ordinea s-au prăbușit. Lăcomia a însemnat privarea voastră de stabilitate financiară. Mărirea de sine și ambițiile obsesive au însemnat de asemenea confiscarea credinței voastre.

Ca o gospodărie unde nu este supraveghere părintească.

Voi copiii Mei, sunteți ca într-o gospodărie unde nu este supraveghere părintească. Sunteți ca și niște copii răsfățați, aveți tot confortul bunurilor materiale pe care le doriți, fără să le fi meritat. Aveți asigurată hrana, pentru care nici nu trebuie să vă obosiți. Tot ce nu vă mulțumește este înlocuit cu o altă noutate, cu un alt simulacru. Acum nimic nu vă satisface pentru un timp prea lung. Apoi dacă se iscă ceartă între copii, fiecare vrea să-l controleze pe celălalt ca să-și impună voința. Pe urmă, poate să izbucnească și un război fizic. Dar nici unul nu e responsabil și astfel se rânesc unul pe altul, uneori cu consecințe grave.

Eu așa văd lumea. Copiii Mei sunt nefericiți, le lipsește mângâierea spirituală, dar refuză călăuzirea Bisericii Mele. Astăzi Biserica nu poate controla o populație atât de indisciplinată, care nu tânjește după devotamentul față de Mine, așa cum o face după confortul bunurilor create pentru trup.

Războiul distruge omenirea și declinul spiritual a creat un vid în lume, al cărui efect îl simțiți în inimile voastre, majoritatea dintre voi. Nimic nu este ceea ce pare. Măreția materială strălucește superficial numai în exterior și lumina acesteia îi atrage pe aceia care tânjesc după comoditate, dar în spatele ei nu este nimic, doar întuneric.

Eu sunt lumina care lipsește din viața voastră însingurată, tulbure și într-un fel înfricoșătoare. De aceea este aproape timpul să intervin și să preiau frâiele. Voi, copiii Mei, trebuie să salutați asta și să vă pregătiți pentru Marea Mea Milostivire.

Trebuie să vă rugați pentru frații voștri și să salutați, cu brațele deschise, intervenția Mea. Fiți pozitivi, fiți plini de speranță. Aveți încredere că la apariția acestui eveniment măreț, care este cel mai important de la Învierea Mea, chiar și cei mai înrăiți păcătoși se vor simți ușurați.

Mântuitorul vostru iubit,  Isus Cristos