Miercuri, 21 septembrie 2011 la ora 22:00

Vin în Numele lui Isus, care a venit în trup și s-a făcut om.

Multiubita Mea fiică, ești acum foarte aproape de Inima Mea, chiar dacă ți s-ar părea că ești atât de departe. Uneori consideri că te-ai rupt de Mine, în realitate ai fost atrasă mai aproape în unitatea cu Mine.

Fiica Mea, acum întăresc încrederea ta astfel încât să poți vesti și pe mai departe omenirii Cuvântul Meu. Aceasta este o misiune foarte importantă. Demonii dezlănțuiți de satana cu milioanele în aceste timpuri, te atacă la fiecare cotitură. Primii oameni pe care îi vor folosi vor fi credincioșii, care vor sta la rând care să arunce primii cu piatra.

Cu cât marele act al Milostivirii Mele pentru omenire se apropie, cu atât mai mult și demonii vor încerca să blocheze Adevărul și să împiedice oamenii, pe cei buni, să-Mi dedice timpul de care Eu am nevoie de la ei pentru a salva sufletele copiilor Mei fără credință. Nu permite calomniei crude, care se înmulțește, să te distragă de la lucrarea Mea.

Acum fiți atenți la profeția Mea. Pentru fiecare om care se căiește în acest timp, se pot salva încă trei suflete. Gândiți-vă la asta. Binecuvântările revărsate asupra omului care caută iertarea, vor fi acordate familiilor lor. Fiecare suflet care acum se roagă către Mine și-Mi cere să-i salvez pe membri familiei sale și pe prieteni, va primi din abundență Milostivirea Mea.

Rugăciunea este salvarea voastră, copiii Mei. Cu cât vă rugați mai mult, cu atât vă voi deschide inimile și vă voi revela Adevărul Meu. Harurile Mele s-au înmulțit atât de mult, cum nu s-a mai văzut niciodată pe pământ. Totuși nu pot revărsa aceste haruri puternice decât dacă le cereți.

Fiica Mea, te avertizez că o răutate care te va speria, se va manifesta într-un atac organizat asupra acestor mesaje divine. Să nu-ți pese. Închide-ți ochii. Astupă-ți urechile. În schimb, roagă-te ca astfel de suflete să primească iluminarea.

Îndoielile, fiica Mea, sunt încercări pe care nu numai tu, ci și discipolii Mei iubiți le experimentează. Cu toate că ele pot fi neliniștitoare, totuși sunt permise de Mine pentru a vă face mai puternici în iubirea voastră pentru Mine.

Acum liniștiți-vă copii. Acceptați Cuvântul Meu. Trăiți-vă viețile, așa cum aștept de la voi. Puneți familiile voastre înainte de orice. Ele nu trebuie să fie neglijate din cauza Mea. Rugați-vă acum cu încredere liniștită și fiți siguri, că la porunca Tatălui Meu Veșnic se vor împlini profețiile Mele. Ele se vor întâmpla potrivit unei sincronizări perfecte stabilite de Tatăl Meu.

Copiii Mei, nu uitați niciodată că multe secrete date vizionarilor Mei, care prevesteau evenimente viitoare, au fost diminuate prin rugăciune. Multe, multe catastrofe naturale au fost evitate datorită devotamentului arătat Binecuvântatei Mele Mame.

Cei credincioși față de Ea au preîntâmpinat prin rugăciunile lor multe cutremure, inundații și tsunami. Rugăciunea poate fi foarte puternică. Rugăciunile și suferința unei persoane pot salva o națiune întreagă. Amintiți-vă asta.

Eu vă iubesc pe toți, copiii Mei. Puterea de a vă salva unii pe alții stă în mâinile voastre, copii. Nu uitați ce v-am spus mai înainte. Rugăciunea este arma voastră împotriva răului din această lume. Rugăciunea poate atenua dezastrele la nivel mondial. Rugați-vă continuu pentru pace în lume. De asemenea rugați-vă pentru o tranziție ușoară în Noul Paradis pe pământ, care îi așteaptă pe toți copiii Mei ce-și caută mântuirea.

Al vostru iubitor Isus