Miercuri, 21 septembrie 2011 la ora 23:30

Fiica Mea, aceasta călătorie devine tot mai intensă pentru tine. Ești deja pregătită mai mult decât ai putea ști vreodată. Să nu te îngrijorezi din cauza misiunii tale, care va ajuta la salvarea majorității omenirii. Rolul tău a fost profețit și este dirijat din Cer.

Tu ești un instrument. Eu sunt Învățătorul Tău.

Tu vei reuși în această sfântă îndatorire, pentru că ea nu poate și nici nu va eșua. Uneori ai putea să te simți foarte abătută, singură și lipsită de curaj. Acceptă asta. Suferința ta Îmi va aduce suflete prețioase în clipa morții lor. Aceste suflete acum se roagă pentru tine. Bucură-te, pentru că dacă ai vedea iubirea pe care o revarsă spre tine, atunci ai plânge de bucurie.

Sfinții Mei din Cer te călăuzesc, te apără de cel rău și prin asta de multe ori te liniștești, ceea ce te surprinde și te încântă. Să nu te îndoiești niciodată de această lucrare, ea este una din cele mai mari misiuni ale Lucrării Mele de pe Pământ. Fii tare, curajoasă și încrezătoare, dar păstrează smerenia cu orice preț. Scena este deja pregătită. Evenimentele despre care am vorbit, acum se vor desfășura. În timp ce se petrec, se va reîntoarce și încrederea ta. Vei avea toate dovezile de care ai nevoie. Da, satana a interceptat această lucrare în câteva ocazii. Am permis aceasta pentru a asigura smerenia ta în orice moment.

Nu publica date exacte. Nu întreba cum va fi viitorul oamenilor care iți cer asta. Ghicitul, (prezicerile) nu sunt de la Mine. Singurul viitor ce-l dezvălui, este în legătură cu prosperitatea spirituală a copiilor Mei. Fii recunoscătoare pentru că ți s-a dat acest dar foarte deosebit. Cu toate că tu nu ai dorit asta în mod conștient, ai fost modelată pentru această lucrare încă de la prima ta respirație și vei împlini Cuvântul Meu Sfânt până la ultima ta răsuflare.

Mergi mai departe în Numele Meu, cu iubire și bucurie în inimă și ajută-Mă în salvarea sufletelor tuturor oamenilor.

Te iubesc, fiica Mea dragă. Îmi găsesc bucuria în iubirea ta sinceră pentru Mine și Mama Mea iubită.

Isus al tău