Vineri, 26 noiembrie 2010 la ora 03:00

Fiica Mea iubită, în curând vei avea parte de călăuzire, printr-un director spiritual. Dar amintește-ți, mulți discipoli ai Mei sunt chemați de Mine, dar nu toți acceptă. După cum știi, Eu nu Mă pot amesteca în liberul vostru arbitru, un dar pentru omenire. Acum e foarte important să continui cu această Lucrare urgentă, iar copiii Mei să asculte și să fie salvați.

Semnele

Să nu te înșeli, schimbările sunt în curs și în curând vor fi arătate atâtea semne încât vor fi puțini oameni pe pământ care nu le vor observa. Semnele despre care vorbesc sunt cele date prin vizionarii Mei prin aparițiile Preaiubitei Mele Mame în Europa. Mulți oameni care-și deschid inima și își eliberează sufletul prizonier, vor înțelege că aceste comunicări vin din Ceruri. Când copiii Mei vor vedea semnele miraculoase care vor fi vizibile în Soare, ei vor recunoaște atunci Adevărul.

Ignoră batjocura oamenilor, ura și disprețul lor, pe care ei ți le vor arăta când oamenii vor citi conținutul acestui manuscris. Același lucru s-a întâmplat și cu apostolii Mei, când ei și-au făcut lucrarea prin darul Duhului Sfânt. Fiica Mea, și tu ai primit acest dar. Să nu-l refuzi niciodată și să nu te îndoiești de el. El este real și tu știi acum asta. În sfârșit, îndoielile tale încep să scadă.

Precum ți-am mai spus, îți voi trimite ajutor. Dovada acestei promisiuni începe acum să se desfășoare. Îți voi da informații despre evenimente viitoare, pe care tu trebuie să le dezvălui tuturor, inclusiv necredincioșilor. Ce importanță are dacă pentru început nu vor crede? Căci, atunci când evenimentele se vor desfășura, ei nu vor avea altă opțiune decât să creadă Adevărul.

Plan pentru organizarea unui război

Puterile lumii pregătesc un plan malefic pentru desfășurarea unui război – care are ca scop diminuarea populației lumii. Rugați-vă, rugați-vă, acum, pentru a reduce nivelul prejudiciului pe care acești oameni rău intenționați vor să-l cauzeze pe pământ. Supunerea lor stupidă în fața înșelătorului înseamnă că, prin puterile satanice pe care le primesc sub influența lui, ei sunt hotărâți să-și îndeplinească planul cu orice preț.

Plan pentru răsturnarea papei Benedict

Sunt în pregătire planuri pentru a prelua biserici și diferite culte și chiar a Vaticanului. Papa al Meu, iubitul Meu Benedict, este înconjurat de aceia care plănuiesc căderea lui. Și alți lideri mondiali, care nu sunt conștienți de puterile ascunse chiar în rândurile lor, vor fi țintele lor, cu intenția de a fi înlăturați.

Treziți-vă, copiii Mei, și luptați. Acesta este un război foarte real, diferit de orice alt război pe pământ. Este un război dirijat împotriva voastră, împotriva fiecărui copil al Meu. Voi sunteți ținta. Problema este că nu vedeți dușmanul. Cu inima lașă, ei nu au curajul să se arate.

Întâlniri secrete

Obsedați de sine, ei se întâlnesc în secret în comunitatea voastră și sunt împrăștiați în toate aspectele vieții. Îi găsiți nu doar pe coridoarele guvernelor voastre, ci și în sistemul judiciar, forțele de poliție, în comunitățile de afaceri, în sistemul de educație și în armată.

Niciodată să nu permiteți acestor oameni să vă dicteze cum să vă rugați. Fiți atenți cum vor încerca să vă dirijeze viața, și pregătiți-vă de pe acum pentru vremurile care vă stau în față.

Atenționare pentru vaccinările în masă

Înainte de toate, să vă rugați în grupurile de rugăciune. Să vă rugați pentru aceia care sunt discipolii satanei. Rugăciunea va ajuta la zădărnicirea unora din aceste dezastre. Să vă feriți de lucrurile îngrozitoare pe care vor să vi le provoace prin vaccinuri. Să nu aveți încredere în nicio inițiativă globală bruscă de vaccinare, care ar putea părea că e din compasiune pentru voi. Fiți vigilenți. Țară cu țară, aceste grupuri complotează să controleze cât mai mulți oameni posibil.

Nu vă temeți, pentru că îi voi apăra pe credincioșii care se roagă Mie. Să vă rugați și pentru sufletele curajoase dintre voi, care s-au hotărât să răspândească Adevărul. Mulți dintre ei sunt ironizați, deși ei spun, în mare parte, doar Adevărul.

Depozitarea alimentelor

Să nu aveți încredere în furnizorii de alimente. Pregătiți-vă de pe acum pentru viitor. Începeți să strângeți alimente și să vă plantați propriile voastre recolte. Depozitați-le ca și când v-ați pregăti de un război. Toți cei care o fac vor fi bine. Rugăciunile și devoțiunea vă vor întări sufletele și vă vor salva de răutățile acestor oameni. Niciodată să nu-i lăsați să vă controleze mintea sau credințele, prin insistența lor de a introduce legi menite să distrugă familiile. Ei se vor strădui să despartă familiile, încurajând separarea, inclusiv promovarea divorțurilor, a libertății sexuale și religioase.

Uciderea unor conducători mondiali

Ei vor promova ura între națiuni, vor omorî lideri mondiali prin asasinate, și vor confisca libertatea oamenilor forțându-i să se bazeze pe dictatura lor.

Mânia lui Dumnezeu se va vedea în curând, pentru că El nu va mai suporta prea mult timp răutățile acestor oameni, dacă ei, care au ales să urmeze organizațiile lor influențate satanic, nu vor întoarce spatele acestei atrocități malefice. Rugați-vă pentru ei.

Fiți atenți pe cine votați la alegeri. Fiți atenți cum se prezintă ei prin cuvintele pe care le spun. Ascultați-i pe aceia care încearcă să vă atenționeze. Insist să vă rugați pentru cei care nu fac așa, ca ei să poată fi convertiți, pentru ca și ei să poată fi salvați.

În curând va începe împlinirea acestor evenimente despre care v-am vorbit. Fiți strâns uniți, să vă țineți propriile alimente la îndemână, încercați să vă produceți alimentele și altele mijloace necesare pentru supraviețuire. Acesta este un război împotriva voastră, chiar dacă nu pare. Fiți vigilenți.

Bisericile vor fi interzise

Aceia dintre voi care vă adunați curajul să vă întoarceți la biserica voastră, să nu vă temeți niciodată să vă rugați sau să vă arătați deschis credința. Acei dintre voi care consideră Biserica Mea ceva de la sine înțeles, nu mai gândiți așa. Caci doar atunci când vi se va lua acest Dar, care reprezintă credința în mod deschis, Adevărul va coborî peste voi, Iar asta vă va face furioși.

Fiica Mea, spune poporului Meu să nu se neliniștească. Ei, discipolii Mei, vor fi salvați și vor fi ridicați pe nori să aștepte Noul Paradis pe Pământ. Ei se vor bucura de Noul Paradis și se vor reuni cu membrii răposați ai familiei în această nouă viață, veșnică. Ei trebuie să rămână puternici, trebuie să se roage și trebuie să arate iubire unii față de alții. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă, mai ales pentru sufletele pierdute și induse în eroare, care n-au habar despre ceea ce acțiunile lor vor însemna pentru viitorul lor, în viața de apoi.

Cei cu suflete lâncede

Pentru ceilalți copii ai Mei, cei cu suflete lâncede, de asemenea să vă rugați. Ei trebuie să se întoarcă la Mine, curând. Copii, pentru iubirea față de alții, nu ezitați să-i atenționați pe acești oameni asupra Adevărului. Arătați-le, prin exemplul personal, importanța rugăciunii, pentru ca nici ei să nu fie pierduți.

Rămâneți tari. Niciodată să nu vă dați pe mâna oastei înșelătorului. Niciodată. Luptați pentru lucrurile în care credeți. Apărați-vă familiile, acum.

Întoarceți-vă la Mine. Rugați- vă Coronița Milostivirii Divine în fiecare zi. Creștini din toata lumea, rugați-vă Rozariul! Lăsați-o pe Mama Mea să va aducă înapoi la Mine prin mijlocirea ei. Copiii Mei, Eu plâng pentru voi toți și acum am mare nevoie de credincioșii Mei, să se adune în forță cu Mine împotriva acestui rău.

Rugăciunea este răspunsul.

Al vostru iubit Mântuitor, Isus Cristos