Joi, 22 septembrie 2011 la ora 21:30

Multiubita Mea fiică, pregătește-ți familia pentru Marele Avertisment. Cheamă-i pe copiii Mei de pretutindeni să caute iertarea pentru păcatele lor. Cererea de iertare trebuie să vină din inimă. Dacă nu, ei vor suferi durerea arzătoare a Purgatorului în timpul Iluminării Milostivirii Mele Divine, când Eu Mă voi întâlni cu fiecare dintre voi.

Purificarea care urmează va crea un simțământ atât de persistent și de neuitat în suflete, încât veți rămâne pentru totdeauna aproape de Inima Mea.

Pentru cei care Mă cunosc și Mă iubesc, vă rog, pregătiți-vă pentru acest mare dar al Meu. Procurați-vă lumânări binecuvântate și apă sfințită și fiți gata să vă puteți uni în rugăciune cu sfinții din Rai, ca să ajutați la salvarea sufletelor din lumea întreagă.

Pentru prima dată în viața voastră, veți fi cu adevărat singuri în compania Mea. Fără niciun sunet veți asista la Răstignirea Mea, iar cei necredincioși, în sfârșit vor înțelege și ei Adevărul Suferinței Mele îndurate pentru omenire.

Voi copii Mei, veți înțelege și veți saluta marele dar al Milostivirii și vi se va da o putere pe care doar sfinții o cunosc în Rai. Mai târziu, această putere va suda coloana vertebrală a noii Mele armate de pe pământ. Această mare armată va salva alte milioane de suflete din ghearele armatei conduse de anticrist. În timpul acestui moment crucial, rugăciunea va salva și va ajuta la convertirea a celor mai multe milioane de suflete, de la crearea omenirii încoace.

Lăsați-Mă copii să vă îmbrățișez cu anticipație. Permiteți-Mi să vă dau curajul și puterea de a aduce și mai multe suflete la Mine. Am nevoie de iubirea voastră. Rănile Mele sunt deschise! Tristețea Mea este la apogeu, din cauza pierderii atâtor suflete care nu vor să aibă nimic de-a face cu Mine. Mă simt dezolat și singur. Ajutați-Mă copii, să-i salvăm la timp.

În timp ce marele act al Milostivirii Mele va aduce în lume Lumina Divină, de o magnitudine care vă va tăia respirația, va fi totodată și un timp al durerii pentru aceia care nu vor fi în stare să reziste șocului.

Vă rog să nu vă alarmați. Eu vin cu mare iubire și compasiune la voi toți. Pentru că vă iubesc, intervin acum să vă salvez de faptele rele prin care forțele globale vor să decimeze populația lumii. Asta vor să facă prin intermediul acestui control. Dar Eu nu le voi permite s-o facă. Tatăl Meu așteaptă. Dacă omul recunoaște păcatele de care este vinovat, atunci lumea va deveni un loc al păcii și al iubirii. Dacă nu va învăța din lecția Marelui Avertisment, atunci nu va fi cruțat. Atunci mâna Tatălui Meu va lovi.

Eu sunt Isus Cristos,  Regele și Mântuitorul întregii omeniri