Vineri, 23 septembrie 2011 la ora 21:30

Fiica Mea, în timp ce lumea poate tremură de frica Marelui Avertisment, trebuie să accepte că profețiile din Cartea Apocalipsei sunt în prag. Statul Sfânt al Bisericii, (Vaticanul) acum este în pericol, la fel și Israelul. Profețiile se vor derula, lumea va fi dirijată de Anticrist, care va încerca să vă controleze prin noua monedă mondială. Dacă și când veți fi controlați sub această formă, atunci veți fi controlați și prin toate celelalte moduri.

Marele Avertisment va pune capăt acestui fapt, precum și altor fapte cumplite, planificate de puterea globală, fapte care ar fi de neimaginat copiilor Mei din lumea întreagă. Fiind pioni nevinovați într-un joc pe care nu voi îl faceți, veți fi protejați prin Mâna Dreptății Mele.

Sculați-vă copii și luptați prin rugăciune împotriva acestui rău. Controlul global și prigoana pusă la cale chiar în acest moment pot fi evitate prin rugăciune. Nu toți dintre voi vor putea sau vor fi salvați din strânsoarea anticristului, aruncată asupra voastră.

Copiii Mei, satana nu va învinge niciodată. Niciodată nu i s-a acordat puterea și cum strânsoarea lui începe să slăbească, va târî cu el în fundul iadului atâtea suflete, câte va putea. Cu profundă tristețe deplâng creația Mea minunată și sufletele Mele prețioase. O, măcar de ar asculta Adevărul.

Evaluarea științifică este un non sens, pentru că nici o știință nu va înlocui Adevărul Împărăției Mele Divine. Nici o persoană de pe pământ nu ar putea vreodată să înțeleagă frumusețea și minunea care vă așteaptă pe voi toți, pentru că este de nedescris cu expresii omenești.

În curând veți înțelege planurile. Eu trebuie să salvez lumea din mâinile înșelătorului.

Vă iubesc pe toți și voi apăra fiecare discipol, la toate nivelurile, de orice fel de prigoană planificată.

Priviți către Mine. Deschideți-vă brațele și permiteți-Mi, să vă țin și să vă apăr pe toți.

Copiii Mei, cei care cred în Mine, nu au de ce să se teamă.

Iubitul vostru Creator,  Dumnezeu cel Preaînalt, Dumnezeu Tatăl