Sâmbătă, 24 septembrie 2011 la ora 22:15

Preaiubita Mea fiică, de ce se încăpățânează oamenii să nege existența iadului?

Mulți copii, care spun despre ei înșiși că au o concepție modernă, neagă în public existența iadului, în timp ce etalează credința lor în Dumnezeu Tatăl.

Ei îi induc în eroare pe copiii Mei când se folosesc de scuza că Dumnezeu este atot-milostiv. Prin faptul că îi conving pe copiii Mei că toată lumea merge în Rai, ei fără să vrea devin răspunzători pentru toți cei care le urmează falsele învățături.

Satana există și deci există și iadul.

Iadul e un loc unde satana duce sufletele care îi arată supunere pe pământ. Acestea sunt sufletele care dau deoparte tot ce are legătură cu Dumnezeu și promovează acceptarea faptelor rele pe pământ. În unele cazuri, oamenii își pot chiar vinde sufletul satanei în schimbul unei vieți pline de bogăție, celebritate și putere. În industria muzicii, mulți au făcut-o de-a lungul anilor. Ei se gândesc foarte puțin la modul în care se face supunerea lor, foarte adesea prin admiterea inițiatică într-un grup făcută prin practici oculte.

Mai sunt și cei care trăiesc ceea ce ei se consideră a fi pur și simplu o viață distractivă, lipsită de griji, în care ei tânjesc în mod constant după auto-mulțumire. Ele sunt doar câteva dintre sufletele care, ajunse la poarta iadului, sunt șocate și clatină din cap, fără să le vină să creadă ce soartă le așteaptă. Nu vor să accepte că această oroare pe care o au în față se datorează faptelor lor. Ei au abuzat de libertatea care le-a fost dată pe pământ în favoarea a tot ceea ce Îl supără pe Dumnezeu.

Copiii Mei, vă rog să le explicați ororile iadului celor care sunt orbi față de existența satanei. Nu contează că vor râde de voi, sau vă vor blestema. Este datoria voastră să-i avertizați de soarta terifiantă ce așteaptă sărmanele suflete care sfârșesc acolo.

Ateilor, care pe patul de moarte credeți că suferința se termină cu ultima suflare, ascultați-Mă acum: cei care pe acest pământ negați Existența lui Dumnezeu, în pofida faptului că pe parcursul vieții v-a fost revelat acest Adevăr – suferința voastră în focul iadului va fi doar începutul condamnării eterne. Voi, bieții Mei copii, care prin liberul vostru arbitru păcătuiți grav și Mă refuzați pe Mine, îl alegeți pe satana. El vă așteaptă după moarte. Pe Mine nu Mă veți găsi nicăieri. Pentru că atunci va fi prea târziu ca să vă arăt Milostivirea Mea.

Rugați-vă, rugați-vă cu toții, ca să salvăm împreună aceste suflete. Nu trebuie să permitem satanei să fure sufletele. Ajutați-Mă să-i salvăm cât ei încă mai trăiesc pe pământ.

Iubitul vostru Isus