Duminică, 25 septembrie 2011 la ora 11:45

Multiubita Mea fiică, maniera în care să-i convingi pe tineri și pe cei prinși într-o viață agitată, dar fără sens, este o provocare pe care Eu ți-o prezint. Sarcina ta este să convingi tânăra societate modernă despre Adevărul Existenței Mele, folosind toate mijloacele moderne de comunicație care-ți sunt la îndemână.

Promit că toți tinerii care află Adevărul prin aceste mijloace, vor simți prezența Mea imediat ce vor citi Mesajele Mele. Fiica Mea, răspândește acum mesajele Mele în fiecare colț al lumii și convertește-i pe copiii Mei. Acesta este rolul pentru care ai fost aleasă. Răspândind Cuvântul Meu rapid [viral pe internet], pot fi atinși mai mulți oameni. Folosește internetul și media. Cu timpul, discipolii Mei se vor implica și vor transmite Adevărul peste tot.

Această Misiune abia a început. Bazele au fost puse. Acum, conform sincronizării perfecte a Tatălui Meu, lumea va fi atentă la aceste Mesaje divine.

Am promis că Mă voi întoarce. Pentru a pregăti căile, i-am trimis pe profeții Mei în lume, printre care și pe tine fiica Mea. Mulți răspund acum chemării Mele în toate țările din lume, chiar dacă vocea lor e slabă. Cu timpul și ei se vor face tot mai auziți și vor trâmbița în lume Slava Mea și vor vesti reîntoarcerea Mea.

Mai este ceva timp până când va avea loc revenirea Mea glorioasă. Până atunci pregătiți-vă, copii. Avertismentul va converti milioane de suflete, dar acesta este doar începutul. Perioada ce va urma va fi și va trebui să fie folosită pentru hrănirea sufletelor, asigurându-le pregătirea corespunzătoare pentru a fi apte să intre în Noul Paradis de pe Pământ al Tatălui Meu.

Aveți mult de îndurat copii, dar sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să le așteptați cu bucurie, atunci când vi se va permite accesul în această minunată eră de pace, bucurie și fericire pe pământ. Acum este nevoie de perseverență. Vor primi curaj și rezistență cei ce Îl cheamă în ajutor pe Duhul Sfânt. Apoi voi, armata Mea, veți ridica sufletele celor care au rătăcit calea către Mine. Nu lăsați nici un suflet să se rătăcească de pe această cale, pierdut în sălbăticie. Rugați-vă pentru ei. Arătați-le iubire și înțelegere. Niciodată să nu le spuneți că s-au osândit și nu-i învinuiți pentru păcatele lor, pentru că asta în Ochii Mei este o ofensă mare. În schimb, fiți fermi, dar amabili. Doar spuneți-le Adevărul. Restul depinde de ei.

Copiii Mei, voi nu puteți câștiga toate sufletele. Puteți doar să vă străduiți din răsputeri.

Iubitul vostru Isus