Joi, 29 septembrie 2011 la ora 20:45

Multiubita Mea fiică, întrucât Marele Avertisment se tot apropie, cere discipolilor Mei să se roage și să fie recunoscători cu bucurie pentru marele har pe care Tatăl Veșnic l-a acordat omenirii.

În urma acestui măreț act de Iubire pură, mare parte a omenirii poate fi salvată pentru a se bucura de noua Eră de Pace pe pământ. Fiți recunoscători pentru că trăiți în aceste vremuri, deoarece milioane dintre voi se vor salva, care, altfel, nu ar fi intrat niciodată prin Porțile Raiului.

Pregătirile sunt gata. Pregătiți-vă căminele cu lumânări sfințite și provizii de apă și mâncare pentru câteva săptămâni. Perioada de după va fi grea, dar nu trebuie să vă fie teamă. Mai degrabă simțiți-vă ușurați, pentru că suferința poate fi oferită ca mulțumire pentru viața veșnică pe care o vor primi sufletele prețioase care vor îmbrățișa acest mare Dar.

Fiți în pace. Aveți încredere în Mine, nu uitați că Eu sunt Mântuitorul vostru și voi proteja în fiecare clipă sufletele credincioase. Eu pășesc alături de voi. Vă călăuzesc. Vă țin de mână cu o iubire duioasă. Sunteți ai Mei și nu voi permite niciodată să vă îndepărtați de Inima Mea Preasfântă. Voi, cei care Mă urmați, sunteți înconjurați de harurile necesare pentru a supraviețui Avertismentului.

Iubitul vostru Isus,  Salvatorul și Mântuitorul întregii omenirii