Vineri, 30 septembrie 2011 la ora 21:15

Fiica Mea iubită, sarcina Mea de salvare a sufletelor devine acum mai intensă.

Te rog să avertizezi cât mai mulți oameni posibil ca să-și pregătească sufletele înaintea Marelui Avertisment.

Informează-i pe preoți, călugări, episcopi și alte credințe care cred în Tatăl Meu Veșnic, să asculte Cuvântul Meu. Atât de mulți copii ai Mei sunt într-un asemenea întuneric încât Lumina Slavei Mele Divine le va răni sufletele. Vor simți o durere reală, deoarece nu vor fi capabili să reziste acestui mare act al Milostivirii Mele.

Unii zâmbesc amuzați de aceste Sfinte Mesaje. Acest fapt Mă întristează. Nu pentru că ei nu cred că Eu le vorbesc în acest mod, ci pentru că ei nu vor să creadă în Mine. Toți cei care sunteți îngrijorați pentru cei dragi vouă, rugați-vă ca purificarea căreia vor trebui să-i facă față în timpul Marelui Avertisment, să-i conducă în sfârșit la Inima Mea.

Îi rog acum pe toți cei care Mă urmează să se protejeze de satana. Trebuie să stropească în fiecare colț al căminului lor cu Apă Sfințită, să poarte o Cruce Benedictină și întotdeauna să aibă la îndemână și un Rozar. Totodată rugați-vă la Sfântul Arhanghel Mihail.

Satana și armata acoliților lui vor face totul ca să vă convingă că nu Eu sunt cel care vă vorbesc. Satana și demonii lui vor începe să vă chinuiască și vor semăna uriașe îndoieli în mintea voastră. Voi, copiii Mei, îl puteți opri urmând îndrumările Mele. Din păcate, el va suci mințile celor slabi, astfel încât ei Mă vor respinge în totalitate.

Sufletelor împietrite nu li se va părea ușor Marele Avertisment. Ei vor comenta legat de modul in care M-au supărat pe Mine. Nici chiar flăcările iadului – pe care le vor experimenta în timpul Marelui Avertisment – nu le vor alunga toate îndoielile despre Existența Mea.

Mulți vor răspândi minciuni despre Marele Avertisment, după ce acesta va avea loc. Ei, păgânii, care sunt slujitori ai satanei, vor născoci o minciună pe care o vor răspândi peste tot. Vor veni cu argumente științifice pentru a explica acest Eveniment. Ei nu vor să audă Adevărul. Trebuie să vă rugați pentru ei. E atât de puternică strânsoarea satanei asupra lumii, încât Numele Meu nici măcar nu va fi spus în public. Discuția despre Existența Mea este considerată pe pământ un subiect de conversație jenant.

Azi, Numele Meu este folosit mai ales în limbajul vulgar, sau mai rău, în blesteme. Dar ascultați-Mă acum: Numele Meu va fi din nou auzit și acceptat după Marele Avertisment, de către cei care se vor converti. După aceea, copiii Mei vor utiliza Numele Meu atunci când se vor ruga către Mine.

Iubitul vostru Isus