Vineri, 26 noiembrie 2010 la ora 15:00

Preaiubita Mea fiică, Sfânta Treime se unește cu tine pentru a duce Adevărul Divin fiecărui suflet în lume, de urgență.

Tu, fiica Mea, simți acum durerea și suferința în inima ta în unire cu Mine, pentru omenire. Credința lor pierdută iți aduce o tristețe profundă și un sentiment de teamă pentru viitorul lor.

Iubiții Mei credincioși fideli se unesc acum, în acest timp, în întreaga lume prin legătura puternicii Iubiri Divine, ca să lupte pentru salvarea sufletelor de la damnare.

Aceștia, copiii Mei ai Luminii, provin din toate națiunile. Ei se vor recunoaște unul pe altul instantaneu, indiferent de naționalitatea, culoarea pielii sau credința lor. Eu îi conduc pe ei, astfel ca această armată a iubirii să ajute la întărirea credinței omenirii în acest moment al istoriei.

Niciodată până acum Eu nu Mi-am făcut Prezența atât de evidentă în inimile credincioșilor. Ei simt suferința pe care o simt Eu când văd răutatea aceasta care sfâșie inima și care emană din oameni, chiar și din aceia pe care voi îi considerați buni și atenți (drăguți). Iubirea de sine îi distruge pe copiii Mei.

Egoismul și lipsa de considerație pentru cei din jurul vostru și pentru cei vulnerabili lasă o pată de rușine care e greu de șters. Cruzimea pe care oamenii o arată față de vecinii lor, cu un singur scop în minte – plăcerea personală – a ajuns la maximul din toate timpurile. Obsesia pentru propriile nevoi este un păcat în Ochii Tatălui Meu Veșnic.

Atât de multe justificări false, făcute în numele meritelor proprii, sunt complet de neacceptat și sunt împotriva învățăturilor Mele. Iubiți-vă unii pe alții. Purtați-vă unii cu alții cum v-ar plăcea să se comporte alții cu voi. Gândiți la nevoile altora înainte de ale voastre. Apărați drepturile umane ale fraților voștri atunci când sunt supuși nedreptăților din partea celorlalți. Niciodată, niciodată să nu justificați pedepsirea cuiva pentru a câștiga avantaje materiale. Arătați iubire și compasiune, chiar și pentru dușmanii voștri. Asta nu este ceva ușor pentru copiii Mei, din cauza incertitudinii materiale pe care ei o simt. Simptomele obsesiei egoiste pentru bogăție, frumusețe și așa zisul succes – pe care mulți oameni le consideră a fi atribute naturale ale naturii umane, produc multă confuzie.

Ideea cu care este spălat creierul oamenilor, prin care nevoile proprii sunt puse înaintea a orice, în numele valorii proprii – această idee a fost implantată de mult timp în gândirea oamenilor, însă această filozofie a fost întărită acum prin mijloacele moderne de comunicare. Copiii Mei, văzând toate acestea zilnic la televizor, în media, în muzică, cinema și internet, le vor accepta ca importante.

În ciuda falselor promisiuni pe care le reprezintă aceste convingeri, care sunt atrăgătoare pentru că oferă auto-mulțumire – care este greu de refuzat, copiii Mei acceptă minciuna, minciuna care a fost plantată de către înșelător – satana.

Neliniștea pe care ei o simt curând după ce au profitat de cineva, este greu de înțeles pentru ei. Ei, copiii Mei, după ce au câștigat premiul mult dorit, nu sunt fericiți. De aceea vor căuta tot mai mult și mai mult din aceste lucruri, pentru că apetitul lor este de nepotolit. Dar nu are nici un rost. Nu se mai pot mulțumi pe deplin. Ei sunt goliți de adevărata fericire, de mulțumirea naturală, și nu înțeleg de ce au un gol așa de mare în suflet.

Când vă puneți pe voi înaintea celorlalți, acesta este egoism. Când profitați necinstit de cei mai slabi și mai vulnerabili decât voi, acesta este păcat. Când lezați capacitatea unei persoane de a trai cu demnitate și apoi îi lipsiți pe oameni de dreptul de a-și hrăni familiile în mod corespunzător, aceasta Mă supără enorm. Eu sufăr împreună cu aceste suflete. Dacă faceți un rău vecinului vostru, atunci Mie îmi faceți. Când îl răniți pe vecinul vostru cu vorbe disprețuitoare, sunteți vinovați că provocați durere în Inima Mea.

Atunci când cineva pedepsește cu violența pe altcineva, Eu sufăr durerile Patimilor de pe Cruce. Le retrăiesc. Eu simt durerea lor când voi le faceți lor un rău trupesc. Când sunteți un criminal, atunci sunteți vinovat de umilința finală, de a Mă bate în cuie pe Cruce.

Copiii, să știți aceasta. Păcatul vă va duce în iad. Aceasta este înspăimântător pentru acei credincioși care Mă vad ca pe un Judecător Milostiv. Promisiunea Mea de Milă nesfârșită, pe care o voi da fiecăruia dintre voi care se căiește, este încă garantată. Dar cum aș putea să-i salvez pe cei care nu-și vad greșelile vieții lor răvășite?

A predica Adevărul Învățăturilor Mele este important. Din cauza farmecului atât de multor distracții care abundă peste tot, multora dintre copiii Mei le este greu să recunoască Cuvântul lui Dumnezeu. Mulți nu au cunoștință de învățăturile lui Dumnezeu, nici din Scriptură, nici prin profeți. Mulți nici nu vor să le cunoască. Alții refuza să asculte, chiar dacă acum Cuvântul este răspândit prin profeții și vizionarii Mei de azi împreună cu semne clare, pentru ca toți să vadă. De aceea depinde de credincioși să se roage pentru alții. Acum e nevoie de rugăciuni speciale. Rugând-vă Coronița Milostivirii Divine, puternica rugăciune data iubitei Mele Sora Faustina, multă convertire va avea loc.

Când asta se va întâmpla, cer ca toți copiii Mei să se unească din nou în grupuri de rugăciune pentru a se ruga în continuare și a da îndrumare copiilor Mei rătăciți – frații și surorile voastre.

În Numele Meu și în Numele Preasfintei Treimi, îi îndemn pe copiii Mei iubiți să-și unească forțele cu Inima Mea și să Mă ajute să salvez sufletele lor. Îi iubesc atât de mult pe toți încât vărs lacrimi amare de tristețe și teroare. Nu vreau să îi pierd.

Ajutați-Mă voi, cei care Mă urmați în Lumină, să pot reuni cu familia Mea aceste suflete pierdute, astfel încât și ele să poată vedea Adevăratul Paradis după care ei tânjesc cu atâta disperare.

Întindeți-le mâna. Vorbiți-le. Ascultați-i. Arătați-le compasiune, chiar și atunci când v-o aruncă înapoi în față cu dispreț. Aveți răbdare. Mai presus de toate, lăsați-i să simtă, prin voi, iubirea Mea pentru ei.

Le va fi dificil să vă refuze, chiar dacă vă vor ironiza. Prin rugăciunile voastre, voi puteți și chiar le veți salva sufletele.

Vă salut, credincioșii Mei dragi. Îmi aduceți lacrimi in Ochi prin iubirea și devotamentul pe care le arătați față de Mine, față de Binecuvântata Mea Mamă, Regina Cerului și față de Sfânta Treime.

Noi, și toți îngerii și sfinții din Ceruri, ne bucurăm pentru răspunsul vostru la această chemare de acum. Așadar, mergeți și faceți Lucrarea voastră în Numele Tatălui Veșnic. Aduceți înapoi turma Mea.

Mântuitorul vostru devotat, Isus Cristos