Miercuri, 05 octombrie 2011 la ora 21:00

Fiica Mea multiubită, Sunt mulțumit că ai mărit numărul de ore petrecute cu Mine în Adorație. Este bine, pentru că harurile Mele, pe care le primești în aceste momente speciale îți vor întări voința de a transmite Mesajele Mele și mai departe.

Acum, când din ce în ce mai mulți copii ai Mei își dau seama că atmosfera din lume, atât politic cât și economic, s-a schimbat dincolo de puterea lor de înțelegere, ei vor vedea în curând Adevărul. Liderii mondiali despre care vorbesc, care în mod laș se ascund unde nu-i puteți vedea, grăbesc acum planurile lor de dominație mondială.

Ei clădesc armate, arme și substanțe otrăvitoare, toate cu scopul de a-i distruge pe copiii Mei. Atunci când observatori cu mintea ascuțită aduc la lumină Adevărul, se spune de fiecare dată că sunt doar teorii ale conspirației. Căci trebuie să înțelegeți că aceste grupări sunt atât de puternice, unite sub aparența respectabilității, încât sunt în stare să influențeze Adevărul și să-l ascundă de opinia publică.

Fiți conștienți, copiii Mei, că grupurile celor răi se ridică să lupte împotriva discipolilor Mei și împotriva conducătorilor Bisericii. Au reușit chiar să pătrundă în interiorul bisericii Mele. Veninul lor țâșnește ca un râu care curge și se revarsă în toate direcțiile. Există un plan pentru că nu doar să vă înșele, ci să vă și recruteze la modul lor de gândire. Din exterior ei vor părea că salvează lumea sub aparența eforturilor umanitare. Soluțiile lor creative pentru a vă face viața mai ușoară vor consta în unificarea banilor, alimentelor, a sănătății, asistenței sociale și religiei. Totul sub o singură putere. Sub puterea anticristului.

Vă rog să respingeți încercările acestor oameni de a vă atrage în planul lor malefic, copiii Mei nevinovați. Ei doresc ca voi, prin voința voastră liberă, să Îl respingeți pe Dumnezeu, Tatăl Meu Atotputernic. Odată ce vă controlează, sunteți pierduți. Vor controla ce mâncați, ce religie practicați și ce medicamente vi se dau.

Rugați-vă, rugați-vă la Dumnezeu Tatăl pentru a opri faptele lor îngrozitoare acum și rugați-L să le salveze sufletele în timpul Avertismentului. Indiferent cât de rele sunt planurile lor, ei au cea mai mare nevoie de rugăciunile voastre. Ei sunt pionii satanei, biete suflete înșelate, și de multe ori nu știu nici măcar ce fac și nici ale cui sunt ordinele pe care le îndeplinesc.

Rugați-vă pentru aceste suflete Rozariul Divinei Milostiviri, în fiecare zi dacă puteți, cât de mult timp puteți. Ajutați-Mă să le salvez.

Al vostru Isus