Vineri, 07 octombrie 2011 la ora 21:45

Fiica Mea multiubită, motivul pentru care trimit copiilor Mei atâtea mesaje, este să-i ajut să-și pregătească sufletele într-un mod în care nu a fost posibil până acum.

Mulți dintre copiii Mei nu au citit Sfânta Scriptură și nici nu cunosc toate învățăturile Mele. Slujitorii Mei sfințiți se concentrează pe acea parte a învățăturilor Mele în care Eu vă cer să vă iubiți aproapele – ceea ce este un lucru bun. Ei nu vorbesc însă despre consecințele pe care le va suporta omenirea dacă Îl respinge pe Tatăl.

De ce slujitorii Mei sfințiți neagă existența Iadului și de ce pictează Purgatoriul în roz?

Bisericile care proclamă Gloria lui Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, i-au învățat multe lucruri bune pe copiii Mei. Din păcate existența Purgatoriului și a Iadului a fost minimalizată într-atât încât copiii Mei au ajuns să fie mulțumiți de existența lor.

Copii Mei sunt induși în eroare și în legătură cu existența celui rău. Mulți slujitori ai Mei sfințiți îi neagă chiar existența. O, cât de nechibzuiți sunt ei să creadă că omul poate să își întărească credința fără să cunoască sau să înțeleagă adevărul despre puterile satanei.

Această lipsă de îndrumare din partea slujitorilor Mei sfințiți a avut ca rezultat faptul că răul a înflorit în lume, deși acest lucru putea fi prevenit prin rugăciune. Satanei i s-a permis să rătăcească liber pe pământ pentru un timp, din cauza orbirii slujitorilor Mei sfințiți. Dacă li s-ar fi atras cum se cuvine atenția copiilor Mei în legătură cu haosul cauzat de satana, atunci rugăciunea pentru a-i slăbi influența ar fi fost mult mai puternică.

Existența Purgatoriului

Existența Purgatoriului este înțeleasă greșit. Mulți cred că acesta este doar o perioadă de așteptare a purificării, înaintea intrării în Rai, a sufletelor care nu erau în stare de har în clipa morții. În Purgatoriu există mai multe nivele copii, și toate sufletele simt durerea arzătoare a întunericului, care se intensifică cu cât nivelul la care sunt este mai jos. Aceasta înseamnă că suflete cărora puțin le-a lipsit să fie aruncate în iad simt cel mai mult durerea arderii. Chiar dacă toate sufletele din Purgatoriu vor ajunge la sfârșit în Împărăția Tatălui Meu, totuși el nu este un loc unde copiii Mei să fie mulțumiți, dacă intră. De aceea trebuie să luptați cu păcatul și să căutați iertarea cât de des puteți, ca să rămâneți în stare de har. De aceea trebuie să respectați mereu cele Zece Porunci. Trebuie să vă rugați pentru sufletele din Purgatoriu pentru că fără rugăciunile voastre, ele nu ajung în Împărăția Raiului înainte de Ziua Judecății.

Acum este timpul să priviți în față Adevărul, copiii Mei.

Rugați-vă pentru harul de care aveți nevoie, ca să fiți feriți de orice păcat așa încât să puteți intra în Rai. Fiți gata în fiecare zi pentru că voi nu cunoașteți planurile care sunt pregătite pentru voi. Vă dau aceste mesaje pentru ca Adevărul să fie limpede. Aceste mesaje importante nu v-au fost prezentate clar de-a lungul anilor. Este important să fiți bine pregătiți.

Dacă veți recita Rozariul Divinei Milostiviri în fiecare zi la ora 15, Eu voi interveni pentru voi în momentul morții voastre, oricât de păcătoși ați fi, și vă voi arăta Milostivirea Mea. Vă spun aceasta pentru că vă iubesc, nu ca să vă înspăimânt, ci pentru ca voi să răspândiți Adevărul în familiile voastre.

Cuvântul Meu de astăzi este pur și simplu o reamintire a Adevărului care v-a fost ascuns sub masca toleranței. Aceasta seamănă puțin cu părintele care își răsfață copilul din prea multă iubire. Când un părinte își hrănește peste măsură copilul, atunci sănătatea acestuia suferă. Părintele însă continuă să-și hrănească copilul, care s-a obișnuit deja cu această iubire prost înțeleasă, ceea ce va conduce la deteriorarea sănătății copilului. Acesta la rândul său, nu știe care sunt alimentele sănătoase. Nu i s-a spus niciodată.

Mergeți acum și spuneți fraților voștri Adevărul despre Iad și Purgatoriu înainte de a fi prea târziu. Pentru că dacă voi nu o faceți, nimeni în locul vostru nu o va face.

Învățătorul și Mântuitorul vostru Divin, Isus Cristos