Sâmbătă, 08 octombrie 2011 la ora 16:20

Fiica Mea multiubită, așa cum profeții Mei adevărați se manifestă în lume, la fel fac și falșii vizionari. Îi veți putea recunoaște analizând atent mesajele date lumii de către ei. Pentru că undeva în miezul lor veți vedea că Învățăturile Mele și Adevărul pe care-l conține Sfânta Scriptură au fost falsificate. Minciunile lor vor fi atât de subtile încât doar cei care cunosc cu adevărat Sfânta Scriptură vor fi în stare să le observe.

Luați aminte la orice sentimente de ură pe care acești vizionari le stârnesc între cei ce-i urmează, atunci când se luptă, divizează și despart familiile. Sectele care se nasc din activitatea unor astfel de vizionari se răspândesc acum în lume și stârnesc confuzie și neliniște printre credincioși.

Oriunde veți găsi Cuvântul Meu Sfânt, veți găsi și iubire. Mesajele Mele nasc iubire și armonie și vă vor atinge sufletul. Mesajele Mele vor spune mereu Adevărul și, deși uneori sunt directe și înfricoșătoare, vă sunt date vouă din iubire, copiii Mei.

Vizionarii falși vor prolifera mesaje care nu vor fi ușor de citit sau înțeles. În aparență, ele vor da o impresie de autoritate și vor trezi un sentiment de iubire. Totuși, nu vă vor aduce pacea în suflete. Astfel de vizionari – dintre care cei mai mulți nu sunt de la Dumnezeu – la început vă încântă, apoi vă controlează și în cele din urmă vă atrag într-un păienjeniș de minciuni și înșelăciuni.

Satana și armata lui îi vor influența pe acești vizionari. El poate să-i atace chiar și pe vizionarii adevărați atunci când le tulbură mintea îndemnându-i să se îndepărteze de Mine. Vă îndemn, copiii Mei, să fiți vigilenți în permanență.

Denunțați mesajele care într-un fel sau altul contravin învățăturilor Mele pentru că, dacă este așa, puteți fi siguri că sunt false.

Astăzi vorbesc lumii doar printr-un număr mic de vizionari și clarvăzători autentici. Sunt mai puțin de douăzeci și mai puțini decât credeți. Fiecare dintre ei a primit o altă misiune, dar veți recunoaște vocea Mea și îndrumările Mele. Toate mesajele lor vor avea scopul de vă încuraja să acționați pentru a vă pregăti sufletele.

Oricărei acțiuni încurajate de către cei care se numesc vizionari și clarvăzători, care par ciudate sau care încurajează adepții lor la acțiuni care nu presupun dragostea față de aproapele, să-i întoarceți spatele.

La aceste lucruri trebuie să fiți atenți pentru că acesta este timpul profetului mincinos, care în curând va deveni cunoscut în lume. Este și era multor falși profeți trimiși de înșelător în lume, pentru a provoca confuzie și întuneric în suflete.

Iubitul vostru Isus