Duminică, 09 octombrie 2011 la ora 15:30

Fiica Mea, vorbește lumii despre iubirea pe care o simt pentru toate creațiile Mele de pretutindeni. Vorbește-le și despre faptul că acum voi pregăti cel mai important act al Intervenției Divine, petrecut pe pământ de la Învierea Fiului Meu Isus Cristos.

Totul este pregătit pentru acest mare Act de Milostivire, pe care l-am îngăduit pentru a ajuta la salvarea voastră, a tuturor.

Pentru că vă iubesc, voi lupta cu încercările înșelătorului de a distruge omenirea și în același timp voi permite acest ultim Act de Milostivire, ca să vă convertiți. Prin acest ultim act, care vă va ajuta să vă răscumpărați în ochii Mei, omul va putea să afle încă o dată Adevărul existenței Mele.

Copiii Mei, vă rog să vă plecați și să cereți milostivire pentru familiile voastre și pentru cei pe care îi iubiți. Dacă aceștia nu vor fi în stare de har, Marele Avertisment va fi pentru ei o experiență dificilă. Trebuie să-i informați despre importanța de a medita asupra Adevărului.

Timpul este scurt, Marele Avertisment este aproape. După ce va avea loc, veți avea timp să vă decideți ce drum doriți să urmați: Drumul Luminii Divine sau calea înșelătorului. Alegerea va fi a voastră.

După un timp, dacă oamenii nu întorc spatele căilor rele, Eu voi distruge toate acele țări care se închină înșelătorului. Când Mâna Mea va cădea ca să pedepsească, ei vor încerca să se ascundă, însă nu vor avea unde.

Răbdarea Mea a ajuns la capăt și acum doresc să îi unesc pe toți aceia care cred în Mine, Creatorul tuturor Lucrurilor, și să îi duc cu Mine în noua Eră a Păcii. Toți aceia care vor hotărî să aleagă cealaltă cale vor fi aruncați în focul Iadului.

Luați aminte la acest avertisment dat omenirii, acesta este timpul când puteți hotărî viitorul vostru. Rugați-vă pentru aceia care sunt orbi față de Iubirea Mea pentru că mulți dintre aceștia, când li se va dezvălui Adevărul încă o dată, Mă vor sfida și Îmi vor întoarce spatele.

Iubitul vostru Creator, Dumnezeu Tatăl, Împăratul Preaînalt