Miercuri, 12 octombrie 2011 la ora 14:22

Copila Mea, acesta este timpul când, lucrând pentru Fiul Meu, vei fi supusă la cercetări și atacuri fără precedent. Tu trebuie să respecți mereu dorința Fiului Meu și să I te supui în orice moment. Să nu aperi niciodată Cuvântul Său Preasfânt, pentru că El nu dorește asta de la tine. Să nu răspunzi sau să acorzi atenție celor care pun sub semnul întrebării sau răstălmăcesc Cuvântul Său, ceea ce poate duce la divergențe și îndoieli.

Tu vei fi supusă acum atacurilor înșelătorului, dar trebuie să te rogi ca să te protejez și să nu cedezi acestor provocări. El, înșelătorul, lucrează prin alții ca să te rănească; dacă îl lași să facă aceasta te lupți cu el și îi dai puterea pe care și-o dorește.

Rămâi fermă în astfel de situații, copilul Meu, și cere-mi întotdeauna ajutorul. Te voi acoperi cu mantia mea preasfântă ca să te apăr de el și totul va fi bine.

Rămâi curajoasă și acceptă aceasta ca pe un dar de la Dumnezeu cel Preaînalt, pentru că fără o astfel de forță tu nu ai putea să îndeplinești cu succes această lucrare. Nu uita niciodată că nu ești singură în această muncă deoarece toți sfinții mijlocesc pentru tine și primești toată ocrotirea Dumnezeiască.

Rămâi mai departe în ascultare față de Fiul Meu și încearcă să primești cu bucurie suferința pe care El ți-o permite, pentru salvarea sufletelor. Trebuie să te rogi în continuare Sfântul Rozariu zilnic și trebuie să te rogi cu Mine ca sufletele să fie salvate.

Te binecuvântez, copilul Meu. Paradisul se bucură pentru această lucrare preasfântă făcută în numele iubitului Meu Fiu, cel care iubește întreaga omenire și plânge cu amărăciune pentru toate sufletele care vor respinge mâna Sa milostivă, după Marele Avertisment.

Mama voastră iubită