Joi, 13 octombrie 2011 la ora 12:10

Fiica Mea multiubită, trebuie să-ți vorbesc despre nevoia de a te abține de la apărarea Cuvântul Meu Preasfânt.

Toți aceia care se îndoiesc de Cuvântul Meu, trebuie să se roage Mie pentru îndrumare. Te sfătuiesc pe tine acum să nu încerci niciodată să interpretezi mesajele primite de pe Buzele Mele Divine.

De multe ori ți-am spus asta și nu te-am autorizat s-o faci. În schimb, acceptă mesajele Mele așa cum sunt. Nu le pune la îndoială. Nu încerca să le analizezi, pentru că oamenii știu foarte puțin despre planurile sau timpul hotărât de Dumnezeu. Oamenii nu știu nimic nici despre anticrist, deși ei cred că știu. Despre aceste lucruri importante știe doar Tatăl Meu iubit.

Îți cer să nu Mă aperi pe Mine pentru că nu este necesar. Voia Tatălui Meu de a comunica cu omenirea, prin tine și prin alți profeți, este tot ceea ce ar trebui să conteze. Așa cum ți-am spus deja, tu ești cea care scrie. Eu sunt autorul. Tu ești unealta. Eu sunt Maestrul.

Ascultarea față de Mine în orice moment este ceea ce aștept de la tine. Să acționezi așa cum îți spun, este simplu. Munca ta va fi mai ușoară dacă te vei ține departe de dezbaterile intelectuale, religioase, legate de Biblie, despre care tu nu știi nimic.

Nu uita, fiica Mea, ce importantă este umilința. Rămâi precum un copil, mică în ochii Mei în orice moment și vei găsi pacea. În această muncă ți se vor trimite încercări. Așteaptă-te la ele! Nu le refuza! Accept darul voinței tale libere, dar trebuie să înveți că este important să nu refuzi suferința, pentru că de acest lucru este nevoie pentru salvarea sufletelor.

Te iubesc, fiica Mea, dar simt nevoia să-ți reamintesc instrucțiunile Mele clare. Nu este nevoie să Mă aperi. Cuvintele pe care ți le dau nu sunt contaminate și nici nu contrazic Adevărul care a fost dăruit lumii încă de la începutul timpurilor. Mai multe Adevăruri din Biblie au fost deformate de-a lungul timpului ca să corespundă planurilor omului. Eu sunt Adevărul. Eu sunt Pâinea Vieții. Fără Mine nu este viață.

Mergi înainte cunoscând mai bine ce se așteaptă de la tine. Ești ocrotită în permanență. Îți mulțumesc, fiica Mea, pentru puterea pe care o demonstrezi, dar lasă-Mă să te îndrum permanent. În acest fel călătoria va fi mai ușoară pentru tine.

Iubitul tău Isus