Joi, 20 octombrie 2011 la ora 15:15

Multiubita Mea fiică, îndoielile pe care le mai aveai din când în când, în legătură cu mesajele Mele preasfinte s-au mai stins acum.

Eu dezvălui profeții, pentru a demonstra lumii că Eu, Isus Cristos, Mântuitorul omenirii, sunt cel care le vorbește în acest moment copiilor Lui de pretutindeni.

Intenția mea nu este de a face senzație, ci de a mă asigura că toată lumea aude foarte urgent acest apel al Meu către lume.

Moartea fiului Meu Moammar Gaddafi, pentru al cărui suflet tu și cei apropiați ție v-ați rugat în ultimele luni, este una dintre primele profeții care vor arăta lumii că aceste mesaje sunt autentice. Acesta este semnul Meu pentru tine, fiica Mea, ca să te ajute să scapi de îndoielile ce te apasă*.

Fiica Mea, indiferent cât de greu este pentru tine, tu ai fost aleasă pentru a pregăti omenirea să întâmpine noua Mea Eră de pace. Acest moment va surveni la câtva timp, după Marele Avertisment.

Du-te și pregătește-te pentru următoarea etapă a Misiunii tale Sfinte, de a ajuta la salvarea sufletelor după Avertisment. Primești încontinuu haruri pentru a rămâne puternică. Copiii Mei de pretutindeni, aud în sfârșit apelul Meu la convertire.

Cei care Mă rănesc cel mai mult

Niciodată să nu arăți teamă în această lucrare, deoarece nu ai de ce să te temi. Nu ezita și nu lăsa eșecurile sau batjocura verbală să încetinească munca pe care o faci pentru Mine. Fiica Mea, Eu sunt mereu alături de tine. Amintește-ți asta. Dacă sau când ești atacată pentru Cuvântul Meu Sfânt, să păstrezi tăcerea. Cuvântul Meu Sfânt va fi atacat tot timpul. Cei care Mă rănesc cel mai mult sunt sufletele sfințite care, din teamă și prudență, sunt din păcate primele care Mă insultă legat de aceste mesaje. Satana știe că cei aleși, cei devotați Mie, sunt cei care Mă rănesc cel mai mult când Îmi întorc spatele.

Fiica Mea, acum tu începi să simți durerea fizică pe care o simt Eu, dar ești pregătită să o accepți în uniune cu Mine. Aceste încercări nu vor dura mult, dar cât timp vor continua, vei simți aceeași durere chinuitoare pe care o simt Eu, când sunt martorul păcatului. Așa cum ți-am spus, este un dar și puține suflete alese îl primesc. Deși uneori este înfricoșătoare, trebuie să înțelegi că suferința te aduce mai aproape de Inima Mea Sfântă și în același timp va salva milioane de suflete, în timpul Avertismentului.

Această suferință va deveni mai intensă pe măsură ce Avertismentul se apropie. Poart-o în tăcere. Pentru că în acest fel Mă vei ajuta să salvez suflete prețioase care altfel ar cădea pradă înșelătorului.

Spune-le copiilor Mei că mă bucură credința puternică pe care Mi-o arată. Spune-le că se apropie mai mult de Inima Mea Preasfântă. Spune-le că acum îi binecuvântez și le acord mari haruri care le vor da puterea de care au nevoie ca să urmeze călăuzirea Mea, prin aceste mesaje. Vor avea nevoie de putere, pentru că nu le este ușor copiilor Mei, să îndure grozăvia schimbărilor care au loc acum în lumea voastră.

Rugați-vă și fiți uniți ca unul. Împreună ridicați-vă ochii la cer, precum copiii mici, cu o încredere simplă în Dumnezeu, Tatăl. Rugați-l, în Numele Meu Sfânt, să vă unească pe toți în armata sa glorioasă, spre victoria mântuirii veșnice.

Vă binecuvântez, copii, cu toată iubirea Mea Dumnezeiască.

*Detaliile referitoare la asasinarea altor doi lideri, au fost primite de vizionară din nou, precum și datele la care aceste atrocități vor fi comise. Mesajul original a fost dezvăluit în 17 februarie 2011.

Al vostru Isus