Duminică, 23 octombrie 2011 la ora 19:15

Fiica Mea multiubită, toată lumea trebuie să știe că vreau să creez o armată a grupurilor de rugăciune, în întreaga lume. Eu am să dăruiesc armatei Mele rugăciuni care vor trebui recitate pentru salvarea sufletelor. Aceste grupuri de rugăciune vor crește și din rândurile lor se va ridica o adevărată armată de credincioși, care vor aduce la lumină Adevărul Promisiunii Mele divine, pentru salvarea tuturor.

Aceste grupuri vor forma armata care, după cum a poruncit Tatăl Meu iubit, se va lupta cu întunericul răului adus de satana, cu partizanii și adepții săi.

Da, fiica Mea, deși este greu de înțeles, sunt o mulțime de oameni care nu numai că recunosc diavolul, dar îi și jură loialitate. Multe suflete aflate în întuneric se închină și idolatrizează regele întunericului. Multe biserici, ascunse de vederea copiilor Mei, au fost construite în onoarea satanei. Ei se închină înaintea lui și fac liturghii negre și Mă insultă cu tot felul de blasfemii care v-ar îngrozi și dezgusta. Numărul acestora este în creștere și mulți dintre adepții dedicați și loiali satanei, au funcții de conducere în cercurile de afaceri, bancare și politice. Ei se unesc în sfidarea lui Dumnezeu Tatăl Meu Veșnic și sunt pe deplin conștienți de ceea ce fac.

Așa cum diavolul urăște omenirea pentru că a fost creată de Dumnezeu Tatăl, Creatorul tuturor lucrurilor, tot astfel acești adepți ai satanei urăsc omenirea. Ura pe care o simt este atât de profundă încât vor încerca să creeze o armată de elită pentru a distruge milioane de vieți pe pământ. În efortul lor de urmări puterea și prosperitatea personală, ei își vor netezi drumul către satisfacerea intereselor proprii și a dorinței de a controla omenirea.

Aceștia sunt printre cei mai înrăiți păcătoși, pentru care am nevoie de ajutorul vostru, copii. Am nevoie de rugăciunile voastre pentru a le deschide inimile, ca să vadă minciunile în care înșelătorul i-a făcut să creadă. Ei sunt pierduți pentru Mine dacă nu imploră Milostivirea Mea. Prin urmare, rugăciunea poate fi singurul har care să îi salveze.

Această armată puternică, condusă de înșelător, va încerca să producă o distrugere teribilă. Ei încearcă deja să îi otrăvească pe copiii Mei, în cele mai viclene moduri, prin intermediul apei, medicamentelor și a alimentelor. Vă rog, fiți vigilenți tot timpul.

Mâna Tatălui Meu va cădea la scurt timp după Avertisment asupra acestor suflete malefice, dacă vor continua să respingă Milostivirea Mea. Între timp, copiii Mei, trebuie să vă ridicați și să nu lăsați să vă terorizeze țara. Rugați-vă pentru ocrotirea Mea și trăiți o viață simplă. Rugați-vă și primiți Sfintele Sacramente. Cereți ajutorul Meu în toate și voi răspunde cererilor voastre, potrivit voinței Mele Preasfinte.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă ca să îmblânziți planurile malefice de a controla lumea, pe care acest grup răuvoitor le țese. Ei vin la putere în Orientul Mijlociu și încearcă să controleze Europa, înainte să se îndrepte spre alte zone ale lumii. Inamicii pe care vi-i prezintă în mass media nu sunt dușmani reali. Creează dușmani cu scopul de a justifica represiunea, care va avea întotdeauna aceleași scopuri. De a controla. De a deține. De a face avere.

Rugați-vă pentru ca ei să se convertească, deoarece fără convertire, faptele lor rele vor provoca multă durere și suferință. Tatăl Meu Veșnic le va împărți pedeapsa, dar chiar și așa ei vor produce daune în continuare, provocând suferințe imense copiilor Mei.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos