Luni, 24 octombrie 2011 la ora 19:09

Multiubita Mea fiică, nu trebuie să-i lași să te mâhnească pe cei care pun în continuare la îndoială și judecă Cuvântul Meu Preasfânt. Ignoră aceste întrebări. Rămâi tăcută. Roagă-te pentru ei și treci mai departe, pentru că timpul este scurt acum.

Vă chem pe voi toți, dragi copii, să vă așezați în liniște și să vă rugați către Mine pentru milostivire. Vă rog, nu intrați în panică, pentru că Eu vin doar să vă salvez, nu să vă judec. Nu știți asta? Nu aveți de ce vă teme, să aveți doar încredere deplină în Mine.

Sosirea Mea va fi mai curând decât vă așteptați, așadar vă rog să vă pregătiți sufletele. Rugați-vă pentru toate sufletele care ar putea să Mă renege sau să respingă darul Milostivirii Mele Divine. Voi, sufletele Mele dragi, Îmi aduceți atâta mângâiere și Îmi alinați chinul suferinței pe care o îndur atunci când văd ura peste tot în lumea voastră.

Veniți mai aproape de Mine, copii și lăsați-Mă să vă îmbrățișez și să vă dăruiesc puterea și încrederea de care aveți nevoie, pentru a Mă întâmpina. Voi, armata Mea specială, sunteți în uniune cu Mine și fie că vă dați seama fie că nu, sunteți sub îndrumarea Duhului Sfânt, în lupta pentru salvarea sufletelor.

Copilașilor, stați liniștiți și să nu uitați, Eu sunt cu voi în toate zilele. Bucurați-vă și așteptați Venirea Mea, când voi revărsa harurile Mele și-i voi acoperi pe toți discipolii Mei de pretutindeni.

Indiferent unde locuiți, indiferent din ce parte a pământului proveniți, voi sunteți ai Mei. Vă iubesc. Priviți cu o inimă deschisă și cu încredere, căci ne apropiem de Marele Avertisment.

Al vostru Isus