Luni, 29 noiembrie 2010 la ora 12:48

Fiica Mea, scrie următoarele, pentru a atenționa lumea despre persecuția asupra sufletelor alese, trimise în lume să transmită Adevărul, spre a salva sufletele înainte de a Doua Mea Venire.

Veți vedea că vizionarii, văzătorii și profeții Mei aleși sunt cei care vor fi refuzați total, mai repede decât profeții cei falși. Aceste suflete minunate, pe care Eu le-am ales pentru devoțiunea lor simplă, vor suferi în uniune cu Mine, respingerea pe care am suferit-o Eu din mâna oamenilor.

Cei care suferă cu Mine, în Mine și din cauza Mea, sunt adevărații profeți. Ei sunt sufletele care vor fi chinuite, tratate cu dispreț și condamnate direct, în numele Meu. Ei vor fi respinși de propria Mea Biserică, chiar dacă nu de către toți slujitorii Mei sfințiți. Și discipolii Mei devotați, care urmează întocmai învățătura Mea, vor fi ispitiți să îi respingă până când, cu timpul, Adevărul va cobori încet peste ei.

De la începuturile timpurilor, când Eu am ales să trimit profeți în lume, din Milostivirea Mea Divină, ca să vă amintească tuturor Învățăturile Mele, foarte puțini dintre ei au fost crezuți de la început. Pe mulți dintre ei i-au ironizat și i-au considerat ca având o fantezie prea bogată, sau suferind de o depresie, sau pur și simplu i-au condamnat ca fiind înșelați. Cei mai mulți profeți erau, ei înșiși, copleșiți când au experimentat prima întâlnire Divină. Mulți dintre ei s-au îndoit de aceste trăiri mistice, înainte de a accepta autenticitatea lor. Ei nu s-au grăbit să spună cuiva despre aceste trăiri. A trecut timp până ce au putut accepta.

Toate sufletele alese de Mine – care au acceptat chemarea – s-au sfiit să dezvăluie Mesajele sau instrucțiunile Mele chiar și slujitorilor Mei sfințiți, inclusiv călugărițe, preoți, episcopi și cardinali. Ei simțeau o teamă respectuoasă pentru acești oameni și știau în inima lor că ar fi greu de răspuns la întrebările care li s-ar fi pus. Mulți dintre cei chemați nu au dezvăluit mesajele primite, ci au folosit rugăciunea și suferințele personale pentru a-și îndeplini misiunea pentru Mine.

Alții, care au dezvăluit Mesajele așa cum i-am îndemnat Eu și Binecuvântata Mea Mamă, nu au fost crezuți. Numai prin manifestările Divine, care au devenit evidente cu timpul, au fost crezuți.

Fac un apel stăruitor la fiecare discipol al Meu – ascultați-vă inima. Fiți atenți la Mesajele date prin vizionarii și văzătorii Mei dragi. Aceste mesaje vă sunt date din Iubire Curată, ca să ajute să fiți îndrumați și să salveze suflete. Acesta este scopul. Dacă decideți că ele nu sunt de origine divină, rugați-vă să fiți îndrumați. Dacă decideți că sunt, atunci rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru vizionarii Mei, ca ei să fie ascultați.

Acum permiteți-Mi să vă avertizez despre semnele la care să fiți atenți când vizionarii Mei adevărați sunt persecutați în Numele Meu. Discipolii celui rău, văzând Lumina lor, îi vor urmări însă nu la modul ușor, ci dimpotrivă, cu o răutate care vă va tăia respirația. Nu numai că-i vor chinui prin ironii, ci vor merge foarte departe pentru a îi discredita, și totul în numele Meu. Durerea pe care o suferă discipolii Mei este o nimica toată față de durerea pricinuită Mie.

Suferințele Mele au ajuns la un asemenea nivel în aceste timpuri, încât trăiesc din nou tortura groaznică pe care am suferit-o când am murit pentru păcatele voastre, pentru toate păcatele, pentru toată omenirea; inclusiv pentru aceia care Mă chinuiesc pe Mine și pe vizionarii Mei; inclusiv pentru ucigași, inclusiv pentru acei oameni care Mă renegă în public și se laudă cu asta, și pentru răul îngrozitor care este acum în lume.

Vă rog ascultați-i pe vizionarii Mei.

Veți simți în inimile voastre, când veți auzi Adevărul. Vă rog să nu cădeți în capcana acelora care i-au prigonit pe vizionarii Mamei Mele Binecuvântate, printre care pe sfânta Bernadette, sau pe micuții copii de la Fatima. Ei au fost tratați cu cea mai mare lipsă de respect mai ales de către slujitorii Mei sfințiți. Ei sunt cei care rănesc cel mai mult, când manifestările Mele Divine sunt date omenirii din marea Mea Iubire. Inima Mea suferă și mai mult când ei nu cred în Divinitatea supranaturală, și nu o recunosc când le este prezentată.

Vă rog, rugați-vă pentru vizionarii Mei, și în special pentru cei ale căror mesaje nu pot fi negate datorită iubirii pe care o arată și atenționărilor pe care le cuprind. Pentru că ei sunt adevărații Mei vizionari. Îi veți recunoaște după jignirile, defăimările și suferințele pe care le primesc ei din mâna copiilor Mei.

Când vedea batjocurile pe care ei le primesc și minciunile care sunt răspândite despre ei în mod josnic și defăimător, atunci trebuie să vă puneți întrebări.

Dacă această persoană a fost chinuită până acum și nu a fost crezută, de ce abuzarea continuă așa de dur? Atunci veți avea răspunsul. Rugați-vă la Duhul Sfânt pentru călăuzire, ca să-i puteți deosebi pe vizionarii Mei adevărați de cei care vă păcălesc.

Salvatorul vostru iubit, Isus Cristos