Marți, 25 octombrie 2011 la ora 15:30

Iubita Mea fiică, spune lumii că îi cuprind în brațele Mele, pe toți copiii Mei. Totul va fi bine. Totul va trebui să fie lăsat acum în Mâinile Mele Sfinte, așa cum este menit să fie.

La porunca Mea, Fiul Meu este din nou trimis în lume să salveze omul de la distrugerea păcatului. Acesta este actul Meu divin de dreptate pentru voi, copiii Mei iubiți, doar așa pot restabilii Împărăția Mea pe pământ.

Teama nu vine de la Mine. Teama vine din întuneric. Când vă temeți de Mine voi știți că întunericul este acela care vă învăluie sufletul, nu Dumnezeiasca Mea Măreție.

Ca să faceți parte din Împărăția Mea trebuie să respingeți întunericul și să îmbrățișați lumina. Aceeași lumină este acum revărsată asupra voastră, prin Actul de Milostivire Divină a Fiului Meu.

Dragostea Mea pentru voi toți, copii, este atât de mare încât voi folosi toată puterea Mea să răscumpăr sufletele de pretutindeni. Mâna justiției Mele va cădea asupra sufletelor care Mă resping, doar după ce am făcut toate eforturile să-i unesc pe copiii Mei de pretutindeni.

Împărăția Gloriei Mele Mărețe va fi dezvăluită lumii în scurt timp. Niciunul dintre copii nu va voi să respingă Împărăția Mea Glorioasă, care va stăpâni în noua eră de pace pe pământ.

Rugați-vă pentru cei cărora le va fi greu să accepte Adevărul.

Dumnezeu Tatăl Atotputernic