Miercuri, 26 octombrie 2011 la ora 15:30

Multiubita Mea fiică, spune-le te rog copiilor Mei să fie prevăzători față de vizionarii falși care vorbesc în numele Meu, dar promovează cuvinte care nu provin de pe buzele Mele.

Mulți dintre acești pretinși vizionari, care în aparență sunt Catolici, exprimându-se în conformitate cu aceasta și cu alte doctrine Creștine, sunt de fapt adepți ai New Age.

Adepții New Age se vor infiltra acum în lume ca să-i convingă pe copiii Mei că au fost trimiși în lume să promoveze Cuvântul Meu Sfânt. Cuvintele lor par să fie adevărate. Exprimarea lor va fi sofisticată, afectuoasă, bine gândită, dar va fi o minciună.

Aceasta este era în care profeți falși vor ieși la iveală și multora dintre copiii Mei le va fi greu să facă distincție între Adevăr și minciună.

Tu, fiica Mea, ești acum ținta acestor vizionari falși, care încearcă să-ți distragă atenția de la cuvântul Meu Sfânt. Nu permite ca acest lucru să se întâmple, pentru că altfel copiii Mei vor fi absorbiți într-un întuneric din care cu greu vor mai putea ieși.

Nu uita că profeții falși sunt tot copiii Mei, de aceea roagă-te pentru ei. Din păcate ei au fost îndrumați să creadă într-o ierarhie și o dimensiune a universului, care nu există.

Fii prudentă față de cei care se referă la maeștrii inițiați, sau care vorbesc despre o eră a luminii în care Dumnezeu Tatăl, este văzut sub un alt aspect. Aceste suflete nu de la Mine primesc călăuzirea. Ele expun credințe induse de către înșelător. În multe cazuri aceste suflete rătăcite cred că primesc mesaje divine. Așa lucrează diavolul. Cuvintele lui blânde, liniștitoare vor compune o litanie rece, goală, dar convingătoare. Aceste cuvinte nu vin de la Dumnezeu cel Preaînalt.

Așa cum v-am spus înainte, Eu vorbesc cu lumea într-un mod simplu. Nu am nevoie de un limbaj pitoresc, ce pare că provine de la o voce rece, superioară. Eu nu încerc să creez teamă în sufletele voastre. Pur și simplu încerc să vă conduc la Adevăr și la importanța iubirii aproapelui.

Cât de greu vă este vouă, copii, în aceste vremuri tulburi.

Rugați-vă, rugați-vă, ca să nu deveniți victimele minciunilor răspândite de falșii profeți. Dacă mesajele lor par a fi născocite, sunt greu de înțeles și nasc teama în sufletele voastre, ele nu sunt de la Mine.

Copii, ațintiți-vă atenția doar asupra Mea. Am multe să vă spun. Nu vă lăsați distrași nici măcar pentru un minut, căci asta vă va împiedica să salvați sufletele care au atâta nevoie de rugăciunile voastre.

Al vostru Isus