Miercuri, 26 octombrie 2011 la ora 22:00

Multiubita Mea fiică, nu trebuie să te frămânți din cauza atacurilor constante venite din partea vizionarilor falși împotriva mesajelor Mele.

Tu trebuie să știi de acum că atunci când vorbesc cu mesagerii Mei aleși, ei vor fi întotdeauna ținta urii. Când ești atacată, amintește-ți că și Eu sunt contestat. Cuvântul Meu Sfânt este disecat, analizat, pus sub semnul întrebării, criticat și declarat nevrednic să vină de pe buzele Mele.

Vai, cât de puține lucruri știu ei, copiii Mei! Teama și suspiciunea îi orbesc în fața Adevărului. Veți fi de asemenea surprinși cât de ușor va fi contestat Cuvântul Meu, în favoarea unor mesaje false.

Pentru că Avertismentul este gata să se producă, Adevărul va fi în cele din urmă cunoscut de toți discipolii Mei. În aceasta etapă ei vor îmbrățișa Cuvântul Meu, pentru a-și sfinți bietele suflete. Cu ce bucurie îi voi primi și îi voi trage spre Mine, în timp ce lacrimile lor se vor amesteca cu ale Mele, în dragoste și uniune. Înainte de Avertisment vor continua să se îndoiască de Mine, dar nu Mă vor mai contesta după ce vor veni înaintea Mea. Pentru că după ce vor veni înaintea Mea și vor vedea dragostea pe care o am pentru ei, nu vor mai dori să Mă părăsească, nici pentru o clipă, atât de adâncă va fi uniunea noastră.

Așteptați acum glorioasa noastră reunire.

Al vostru Isus