Joi, 27 octombrie 2011 la ora 15:30

Multiubita Mea fiică, nu este întâmplător faptul că suferi din ce în ce mai multe încercări în Numele Meu. În timp ce satana continuă să te chinuiască, gândește-te numai la câte suflete salvezi prin această suferință. Încearcă să te ridici deasupra acestor dificultăți și păstrează-Mă tot timpul în gândurile tale. Roagă-te la iubita Mea Mamă, pentru ocrotire și recită Sfântul Rozariu cât de des poți.

Este important ca toți discipolii Mei să ceară ocrotire împotriva înșelătorului, care așteaptă orice ocazie, pentru a crea îndoieli în mințile lor.

El și demonii săi sunt prezenți peste tot. Ei vor folosi toate tacticile posibile ca să provoace haos în viața voastră. Să știți că atunci când asta se întâmplă, ați fost atinși de învățătura Mea și Îmi duceți crucea.

Nu vă temeți niciodată, copii, pentru că puteți să vă ridicați cu toții din acest pustiu, prin puterea pe care Eu v-o dăruiesc acum, vouă, armatei Mele. Veți triumfa asupra celui rău și a răutății sale. Cu cât vă rugați mai mulți în unitate, cu atât va fi mai mare zidul armurii voastre. Nici unul dintre copiii Mei, care suferă persecuții ca o consecință directă a faptului că lucrează pentru Mine, nu pot fi atinși de cel rău.

Voi, copiii Mei, sunteți binecuvântați dacă suferiți în numele Meu, deși va fi mai greu să înțelegeți acest lucru.

Ignorați astfel de provocări. Întoarceți-le spatele. Nu reacționați. Rămâneți în tăcere. Rugați-vă să aveți putere. Eu sunt cu voi.

Iubitul vostru Isus Cristos