Vineri, 28 octombrie 2011 la ora 23:30

Multiubita Mea fiică, loialitatea Bisericii Mele față de Mine, iubitul lor Salvator, va fi în scurt timp pusă la încercare, dincolo de puterea de rezistență. Biserica Mea a adormit și în somnul ei nu s-a pregătit pentru sosirea anticristului. Anticristul și adepții lui deja s-au infiltrat în toate fisurile Bisericii Tatălui Meu din toată lumea.

Biserica Catolică este prima țintă a anticristului și el nu se va opri până când nu va corupe jumătate dintre clericii Bisericii Mele de pe acest pământ. Așa de nepregătiți sunt Cardinalii Mei, Episcopii și preoții, încât nu vor reuși să observe schimbările subtile care au loc în propriile lor rânduri. Nu va trece mult timp până când divizarea din interiorul Bisericii Mele va deveni cu adevărat evidentă.

Acesta este cel mai mare atac asupra Bisericii Mele de la moartea Mea pe Cruce. Bieții Mei slujitori iubiți. Mulți dintre ei sunt pioni nevinovați, aflați la mila puterii întunecate, care are grijă să nu se dezvăluie pe sine.

Îi rog pe toți slujitorii Mei să se roage mult pentru a se opune ticăloșiei care este pusă la cale. Ei trebuie să se roage către Mine astfel:

“O, iubitul meu Isus, cer ocrotirea Ta și cer să ai milă să-i salvezi pe frații și surorile mele din Biserică, să nu cadă victimă Anticristului. Dăruiește-mi harurile Tale și protejează-mă cu arma puterii Tale, ca să pot înfrunta faptele rele care pot fi comise în numele Tău Sfânt. Mă rog să ai milă de mine și mă angajez să fiu fidel numelui Tău Sfânt pentru Veșnicie.”

Slujitorii Mei sfințiți, luptați împotriva răului și a fiarei din a cărei gură vor țâșni obscenități și minciuni.

Atenție la schimbările făcute în modul în care Trupul și Sângele Meu sunt consacrate. Dacă se schimbă cuvintele și se neagă existența Trupului Meu în Sfânta Euharistie, atunci voi trebui să apărați promisiunea Mea divină: Cel care mănâncă Trupul Meu și bea Sângele Meu va avea viață veșnică.

Fiți curajoși, slujitorii Mei sfințiți. Rugați-vă pentru tăria de care veți avea nevoie atunci când credința și ascultarea voastră vor fi puse la încercare, dincolo de puterea de rezistență.

Eu vă iubesc și vă apăr în orice moment. Numai aceia vor beneficia de ocrotirea Mea sfântă, care au inima blândă și sufletul smerit.

Rugați-vă pentru slujitorii Mei sfințiți de pretutindeni ca să nu respingă Lumina Adevărului în favoarea spiritului întunericului, care este pe cale să iasă la iveală în Biserica Mea.

Salvatorul și Ocrotitorul vostru, Isus Cristos

Mesajul contine

Rugăciune pentru a rezista urâciunii care urmează să vină
Rugăciunea (14) din Alte rugăciuni

Îi rog pe toți slujitorii Mei, să se roage mult pentru a se opune ticăloșiei care este pusă la cale.

Ei trebuie să se roage către Mine, astfel:

Isus @ 28 oct 2011, 23:30

Iubitul meu Isus, cer ocrotirea Ta... citește tot