Sâmbătă, 29 octombrie 2011 la ora 16:49

Copilul Meu, tu trebuie să te rogi pentru ocrotirea Mea, întotdeauna. Ești sub îndrumare tot timpul și trebuie să-ți pui toată încrederea în iubitul Meu Fiu.

Roagă-te pentru convertire în toată lumea. Atâtea suflete pierdute au nevoie de rugăciunile tale. Să nu uiți niciodată asta, indiferent cât de grea este această călătorie pentru tine.

Spiritul răului acoperă acum o mare parte a omenirii într-un mod in care nu s-a mai întâmplat până acum. Faptele înșelătorului se întețesc și îi sufocă pe copiii Mei peste tot în lume.

Chiar și cei care își mărturisesc credința în Fiul Meu iubit, sunt surzi la chemarea Lui de a salva suflete. Atât de aroganți au devenit din cauza orgoliului lor, încât uită că Sfântul Cuvânt al Fiului Meu este singura viață de care au nevoie. Rugăciunea este vitală în acest moment. Cei care se proslăvesc pe ei înșiși în fața altora când proclamă cuvântul iubitului Meu Fiu, și totuși îi refuză chemarea, și-au înăsprit inimile față de Adevăr.

Copii, voi trebuie să-L ascultați pe Fiul Meu, Isus Cristos acum. Ascultați ceea ce vă spune El. Duhul Sfânt vă va deschide sufletele către Adevăr, dacă Îi permiteți, în timp ce vă vorbește prin aceste mesaje Sfinte.

Plâng de tristețe când văd cum este respins astăzi Cuvântul Sfânt al Fiului Meu. Cei care-l condamnă trebuie să-și dea seama că El vine nu numai ca să vă salveze, ci ca să vă și mângâie în aceste zile de întuneric. Dacă voi credeți cu adevărat că El este pâinea vieții, atunci lăsați-L să trezească în voi spiritul dragostei.

Rugați-vă pentru convertire peste tot în lume. Nu a mai rămas prea mult timp acum.

Iubita voastră Mamă, Maria, Regina Cerului și a Pământului