Miercuri, 02 noiembrie 2011 la ora 10:40

Copila Mea, timpul ca Fiul Meu să vă dăruiască Darul Milostivirii Sale Divine, se apropie. De aceea trebuie să te concentrezi asupra misiunii de salvare a sufletelor. Nu-ți poți permite distrageri care să-ți ia ochii de la cea mai importantă îndatorire, aceea de a răspândi convertirea.

Cerurile se bucură deoarece acest Dar Divin va fi arătat în curând tuturor sufletelor, împreună cu iubirea pură pe care Fiul Meu o are în Inima Sa. Copila mea, pe măsură ce această lucrare va crește în intensitate, cel rău va continua să te chinuie prin diverși oameni și cu diverse ocazii. Ai fost instruită să rămâi în tăcere și să te concentrezi asupra Fiului Meu.

Tu, copila mea, ai fost desemnată să porți până în cele mai mici amănunte dorința puternică a Fiului Meu de a vorbi omenirii în aceste timpuri. Fii neînfricată și curajoasă, pentru că această Sfântă Misiune va reuși. Așa a fost prezis cu mult timp în urmă, iar ție ți s-a dat din Cer toată îndrumarea necesară. Toți sfinții te îndrumă pentru că ei toți au fost adunați în plină forță pentru a fi siguri că această Misiune nu va da greș. Nici nu se poate altfel. Tu trebuie să încetezi să te mai îngrijorezi când lucrurile par să fie fără de speranță, pentru că vei fi confruntată cu dezamăgiri, prin lucrarea înșelătorului.

Eu, iubita ta Mamă, voi fi lângă tine tot timpul. Prin mine ai fost pregătită să vii în fața Iubitului meu Fiu. Harurile care ți s-au dat au fost pentru ca să permită sufletului tău să fie purificat, astfel încât să fii aptă să lucrezi pentru Salvatorul omenirii.

Prin Fiul Meu Preaiubit, tu ai fost adusă în fața Sfintei Treimi. Aceasta este una dintre cele mai importante misiuni, de când Fiul meu a fost trimis să răscumpere lumea de păcat.

Niciodată să nu te lași îndepărtată de la această misiune, nici să nu cedezi tentației de a renunța. Roagă-te mereu pentru ocrotire către Mine, Mama ta.

Iubita ta Mamă, Regina Cerurilor, Maica Milostivirii