Sâmbătă, 05 noiembrie 2011 la ora 13:00

Fiica Mea, Mâna Îndurării Mele, va fi arătată omenirii, pe măsură ce sosirea Fiului Meu devine iminentă.

Tuturor sufletelor suferinde și confuze, le spun să-și pună Încrederea în Mine, Dumnezeu Tatăl. Eu care v-am creat pe fiecare, cu dragoste și compasiune, vreau să salvez pe fiecare copil prețios al Meu.

Nu vreau să pierd pe niciunul dintre voi, nici măcar pe cei care vorbesc cu atâta dispreț despre Mine. Fiți gata pentru Cel Mai Mare Dar, care este pregătit pentru voi. Eu o să-l împiedic pe diavol să vă ia cu el, dacă Îmi veți permite să fac asta. Eu nu vă pot forța să acceptați acest Act de Milostivire. Ceea ce Mă întristează este că mulți dintre voi vor respinge Mâna Milostivirii Mele. Nu veți fi suficient de puternici. Totuși, atunci când veți fi martorii Adevărului, așa cum vă va fi arătat în timpul Avertismentului, veți încerca să-l prindeți ca pe un colac de salvare.

Trebuie să-Mi cereți Mie putere și să Mă lăsați să vă salvez de la osânda veșnică. Fac apel mai ales la atei, pentru ultima oară. Să nu respingeți Adevărul atunci când vă este dovedit. Dacă veți face asta, sunteți pierduți de Mine, pentru totdeauna.

Dumnezeu Tatăl