Duminică, 06 noiembrie 2011 la ora 18:30

Preaiubita Mea fiică, oamenii nu înțeleg că Eu retrăiesc zilnic Răstignirea Mea. Durerea și suferința pe care le îndur sunt cauzate de păcatele comise de oameni, în fiecare secundă a zilei. Îndur momente de profundă tristețe când văd sufletele care Mă rănesc atât de mult, prin păcatul urii.

Ura este insuflată în inimile multora și ea vine datorită infestării din partea Satanei. Mulți oameni vorbesc despre posesia satanică de parcă ar fi ușor de identificat. Atât de mulți dintre copiii Mei sunt posedați de Satana. Ei nu trebuie neapărat să fie văzuți zbătându-se sau lovind, ca să vădească prezența demoniacă. El, dușmanul omenirii, își folosește demonii ca să îi atace pe copiii Mei. Cei care sunt în întuneric devin pradă ușoară pentru că atrag prezența răului.

Odată ce diavolul vă posedă, copii, este foarte greu să vă mai retrageți. Nefericiții copii, prin infestarea vicleană și manipulativă a Celui Rău, vor infecta și alte suflete. Și așa se continuă mai departe.

Diavolul se prezintă, de obicei, ca fiind bun. Va fi greu de identificat, cu următoarea excepție. Comportamentul și faptele unui suflet infestat nu vor fi niciodată smerite în natura lor. Ei nu vor fi niciodată generoși în inima lor. Pot părea generoși însă vor fi întotdeauna vicleni. Această viclenie va genera întotdeauna o stare de anxietate care vă va face să nu vă simțiți confortabil.

Stați departe de aceste suflete. Rugați-vă pentru ele. Nu le permiteți să vă atragă în păcat. Fiți vigilenți față de cel viclean, pentru că el este prezent peste tot în aceste vremuri.

Rugați-vă întotdeauna ca să-l puteți ține la distanță. Rugăciunea vă va ocroti și va slăbi strânsoarea și puterea Înșelătorului.

Considerați-l pe Satana și uneltirile lui ca pe o boală infecțioasă. Luați-vă toate măsurile de precauție pentru a evita contactul cu cei care sunt purtătorii bolii. Dacă știți că nu aveți de ales, purtați la voi apă Sfințită, un crucifix binecuvântat și un medalion al Sfântului Benedict. Acestea îi vor ține la distanță de-un braț, pe acești demoni.

Copii, acestea sunt vremurile în care e bine să aveți în locuința voastră obiecte binecuvântate. Mulți se jenează să fie văzuți cu astfel de lucruri, de teamă că vor fi luați în derâdere. Însă ele vor oferi ocrotire în locuința voastră și vor da o mare liniște în timpul rugăciunii.

Nu uitați că demonul nu trăiește doar în iad, ci acum și-a stabilit ferm stăpânirea pe Pământ. Rugăciunea este singura care-l îngrozește și-l face neputincios.

Copii, rugăciunea o să vă susțină în vremurile ce vor urma.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos