Miercuri, 09 noiembrie 2011 la ora 15:32

Copii, ascultați rugămintea Mea urgentă de a vă consacra Inimii Neprihănite a Preaiubitei Mele Mame.

Ea, mijlocitoarea tuturor harurilor, a fost rânduită să vă aducă mai aproape de Inima Mea Preasfântă, pentru a salva omenirea de la distrugerea care-o așteaptă dacă nu se leapădă de lucrările diavolului.

E urgent acum ca voi toți să vă rugați insistent pentru salvarea sufletelor. Fiecare suflet va apărea înaintea Mea și multora le va fi greu. Mulți oameni vor suferi chinurile purgatoriului, dar va fi singura lor cale spre mântuirea veșnică. Este mai bine să înțeleagă acest lucru cât mai trăiesc pe acest Pământ, decât să experimenteze asta după moarte. Când vor îndura această penitență, ele vor fi purificate și vor fi apte să intre în Noul Meu Paradis de pe Pământ. Numai sufletele pure vor putea să intre în el. Trebuie să vă îndemn să acceptați acest dar și să-l primiți folosind puterea minții, a trupului și a sufletului. Dar trebuie să-l recunoașteți și să știți ceea ce este: o cale spre viața veșnică. O șansă de a înțelege Milostivirea Mea Divină.

Acum este timpul să vă pregătiți sufletele. Dacă ați dobândit iertarea păcatelor voastre înainte de Avertisment, trebuie să vă rugați și pentru alții. Ei au nevoie să fie puternici.

De acum încolo, rugați-vă cu toții Rozariul Milostivirii Divine în fiecare zi. Asta va ajuta la salvarea sărmanelor suflete care ar putea muri sub șocul acestui eveniment supranatural, care va fi prezentat în curând lumii.

Niciodată să nu vă pierdeți speranța, copii. Credeți-Mă când vă spun că vă iubesc. Eu vă dăruiesc acest dar din iubire.

Iubitorul vostru Mântuitor