Joi, 10 noiembrie 2011 la ora 15:30

Preaiubita Mea fiică, atunci când eu muream pe cruce, lângă Mine erau doi tâlhari, răstigniți și ei în același timp.

Unul M-a rugat să-i iert păcatele și a fost salvat. Celălalt însă, nu. El s-a făcut că nu aude. Încăpățânarea și refuzul lui de a cere Milostivirea Mea a făcut ca el să nu mai poată fi salvat.

Același lucru li se va întâmpla în timpul Avertismentului. Uni dintre copiii Mei își vor recunoaște păcatele și vor accepta faptul că prin ele M-au supărat pe Mine. Ei, în smerenie deplină, vor accepta penitența și vor fi salvați. Ei vor intra în noul Paradis din viitoarea Eră de Pace.

Apoi, vor fi cei care nu-și vor accepta păcatele drept ceea ce sunt ele de fapt – acțiuni abominabile în ochii Tatălui Meu Veșnic.

Eu le voi dărui acestor suflete timp suficient ca să se pocăiască – atât este de mare Milostivirea Mea. Rugați-vă ca ei să caute răscumpărarea pentru ca și ei să poată fi salvați. Vreau ca toți copiii Mei să îmbrățișeze marele dar al Milostivirii Mele. Vreau ca voi toți să intrați prin porțile Noului Paradis.

Rugați-vă, ca inimile împietrite să se înmoaie și să accepte Mâna Mea. Rugați-vă, ca ei să învețe cum să devină smeriți în ochii Mei.

Al vostru Isus, Mântuitorul omenirii