Vineri, 11 noiembrie 2011 la ora 16:30

E nevoie de rugăciunea și încă de multă rugăciune pentru a ajuta la salvarea suflețelelor acum. Tu, fiica Mea, trebuie să-ți pregătești familia și să le spui celor care au nevoie de Milostivirea Mea, să fie pregătiți.

Din nou, mai întâi vor apărea semnele pe cer. Mulți oameni vor fi atenți la vederea schimbărilor de pe cer. Ei vor fi martori la rotirea soarelui, ca niciodată până acum. Apoi vor vedea Crucea. Asta se va întâmpla chiar înainte ca stele să se ciocnească pe cer și când razele Milostiviri Mele Divine vor acoperi Pământul.

Se va face o liniște, încât fiecare suflet va fi într-o stare de intimitate absolută când va veni în Fața Mea. Spune copiilor Mei la ce să fie atenți deoarece lor nu trebuie să le fie teamă. Nu este un eveniment de care trebuie să vă fie frică. Dimpotrivă, trebuie cu toții să primiți cu bucurie această întâlnire.

Toți copiii Mei trebuie să accepte faptul că Eu sunt cel care vine acum în fața lor. Nu trebuie să creadă că acesta este sfârșitul lumii. Pentru că nu este. Acesta este începutul unei noi Ere, în care toți copiii Mei vor cunoaște în sfârșit Adevărul.

Mă bucur și simt o mare afecțiune față de fiecare suflet care poate fi răscumpărat dacă Îmi va permite să-i dăruiesc acest dar.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă acum pentru toate sufletele, mai ales pentru cele care vor fi atât de înspăimântate încât nu vor fi avea suficientă puterea să accepte Mâna Milostivirii Mele.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos