Sâmbătă, 12 noiembrie 2011 la ora 16:00

Multiubita Mea fiică, separarea de Mine este dureroasă mai ales pentru cei care Mă cunosc.

Dacă sufletele ar vedea numai o dată iubirea pe care Eu o simt pentru ele, atunci le-ar fi greu să suporte durerea separării. Această durere este mai puternică atunci când sufletele celor care spun că Mă iubesc, se duc în Purgatoriu după moarte, din cauza păcatului. Deși în cele din urmă fiecare suflet din Purgatoriu va ajunge în Rai, separarea lor de Mine este dureroasă și deprimantă.

Multor suflete care cred în Dumnezeu, simpla menționare a iadului le umple inima de suferință. Apoi, cei care știu că sufletele lor trebuie să fie purificate în Purgatoriu trăiesc o mare nefericire, greu de înțeles pentru cei care sunt încă în viață.

Copii, timpul vostru pe Pământ este foarte important, deoarece în acest timp voi trebuie să vă străduiți să vă purificați sufletele prin post și penitență. Profitați de acest timp în care puteți să vă salvați sufletul. Pentru a face acest lucru ar trebui să fiți smeriți mereu, ca să deveniți mici în ochii Mei. Doar cei mici trec prin poarta cea îngustă a Paradisului.

Prin urmare, primiți cu bine darul Purgatoriului, care vă va fi oferit în timpul Avertismentului, când trebuie să fiți purificați ca penitență pentru păcatele voastre. Nu va trebui să așteptați moartea ca să vă purificați sufletele. Sunteți binecuvântați, copii, pentru că nici o urmă (cicatrice) a păcatului nu va rămâne pe sufletele voastre. Apoi puteți primi imediat accesul în Noua Eră de Pace despre care vă vorbesc. Acesta este locul unde vor merge toții copiii Mei care caută iertare pentru păcatele lor în timpul Avertismentului.

Deschideți-vă inima și primiți-mă cu bucurie la venirea Mea din timpul Avertismentului care se apropie, când veți avea posibilitatea să Mă îmbrățișați. Lăsați-Mă să vă susțin și să vă iert păcatele, ca să fiți ai Mei în trup, minte și suflet, în totala abandonare pe care Eu o cer de la voi.

Acesta va fi momentul vostru de glorie în ochii Mei. Apoi veți fi gata pentru a doua etapă, când veți fi capabili să vă alăturați fraților voștri în Noul Paradis de pe Pământ, așa cum l-a creat la început Dumnezeu, Atotcreatorul.

Acesta va deveni noua și legitima voastră casă pentru 1000 de ani. Așteptați sosirea Mea cu dragoste, speranță și bucurie. Nu aveți de ce să vă temeți. Bucurați-vă! Am să vin încă o dată, să vă salvez de dușmanul omenirii. Atunci, puterea lui va fi atât de slabă, că-i va fi dificil să acapareze sufletele acelora care Mă primesc cu brațele deschise în timpul Avertismentului.

Al vostru  Isus, Mântuitorul omenirii