Duminică, 13 noiembrie 2011 la ora 19:00

Preaiubita Mea fiică, mesajele Mele te tulbură uneori. Dar e normal să fie așa. Căile Mele și planurile divine conduse de Tatăl Meu Veșnic, nu sunt ușor de înțeles.

Rămâneți cu gândul la Mine. Concentrați-vă numai la rugăciune, în special la rugăciunile care îi vor ajuta pe păcătoșii împietriți să scape de osânda veșnică.

Consacrați această perioadă contemplării, liniștii și rugăciunii simple. Asta-i tot ceea ce trebuie să facă copiii Mei. Ei trebuie să se străduiască să-și aducă familiile și prietenii la Mine, pregătindu-i pentru sosirea Mea.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă Rozariul Milostivirii Divine, ca să asigurați salvarea acelor suflete atât de infestate de rău încât singura lor salvare vor fi rugăciunile voastre.

Nu încercați să explicați aceste timpuri copiilor voștri pentru că ei nu vor înțelege. Multora le-ar putea provoca frică inutil.

Vă spun din nou vouă, tuturor copiilor Mei prețioși, că Eu vin să vă salvez. Nu uitați: dacă în aceste timpuri Eu nu aș veni din nou, voi v-ați îndepărta de Mine datorită forțelor răului care s-au răspândit în lumea aceasta.

Eu sunt mântuirea voastră, salvarea voastră de la ororile pe care le vedeți în lume, oriunde v-ați uita, cauzate de influența satanică. Copii, trebuie să vă încredeți în iubirea Mea față de voi. Nu știți că Eu nu voi permite să suportați aceste răutăți?

Vouă tuturor, copiii Mei, vă promit următoarele: Voi toți veți fi copiii Mei aleși și vă veți bucura de Noua Eră a Paradisului. Dar asta depinde de fiecare bărbat, femeie și copil care a depășit vârsta priceperii, să decidă dacă vor să se unească pentru a se bucura de această viață glorioasă.

Rugați-vă, relaxați-vă și bucurați-vă acum, căci timpul este scurt.

Slăviți-l pe Tatăl Veșnic prin cântece, pentru slava pe care o va oferi tuturor celor care acceptă Mâna Milostivirii Mele.

Iubitorul vostru Isus, Salvatorul omenirii