Sâmbătă, 11 decembrie 2010 la ora 09:15

Fiica Mea iubită, tu ești pregătită acum să mergi mai departe și să continui sarcina de a termina Cartea Sfântă a Adevărului. Tu, fiica Mea, ai trecut acum prin purificarea care era necesară spre a-ți da putere pentru această Lucrare.

Copiii Mei, prinși în aceasta lume formată din două părți, nu își dau seama că în curând totul va deveni una. Cele doua părți implică suferința și bucuria. Suferința este prezentă acum în lume într-un fel în care creează confuzie și deznădejde. Aceasta este o suferință cu totul diferită față de ceea ce a fost până acum de la facerea Pământului.

Suferința resimțită acum în lume se întemeiază pe pierderea bunurilor materiale care le-au fost luate. Dar mai există și dorința de pace în trup, minte și suflet. Aceasta poate veni doar prin smerenie, acceptare și iubire pentru Tatăl Meu Veșnic. Apoi mai este și bucuria. Eu zâmbesc cu iubire, atunci când copiii Mei râd, zâmbesc și se bucură. Acesta este un Dar de la Mine. Râsul și bucuria sunt Daruri importante pentru omenire, însă doar dacă sunt curate și nu sunt în detrimentul altora.

Copiii Mei cu puțină credință, știu că este greu să vă opriți și să spuneți: „mă întorc înapoi la Dumnezeu”. Atât de mulți dintre voi nu sunt conștienți cine este Tatăl Meu Veșnic. Puțini înțeleg că El veghează asupra lor, în fiecare zi a vieții lor – asupra fiecăruia și a tuturor. El zâmbește și râde și are o mare bucurie când copiii Lui sunt fericiți. Dar nu se uită cu plăcere la aceia a căror bucurie, sau aparentă bucurie, este obținută fără iubire în inimă.

Eu, Mântuitorul vostru, Isus Cristos, vă iubesc pe toți, copiii Mei. Eu sunt una cu Tatăl Veșnic. Vă zâmbesc tuturor și sper să vă întoarceți la Mine.

Veniți la Mine, copiii mei, ca unul, și apropiați-vă de Mine cu inima deschisă.

Pentru mulți dintre copiii Mei, Mesajele referitoare la a Doua Mea Venire pe Pământ provoacă teamă în inima lor. Dar nu aveți de ce să vă temeți. Acest moment va fi unul de bucurie deplină, slavă și fericire pură. Pentru că pe toți care se întorc la Mine cu inima, Eu vă voi lua în Brațele Mele și voi plânge Lacrimi de Bucurie.

Credincioșii Mei, vă rog, vă rog să vă rugați acum pentru toți cei care nu cred ori care au rătăcit cărarea. Păstorul care adună turma, întotdeauna se va strădui din toate puterile, neobosit, să caute oile care s-au pierdut. Dulceața victoriei pe care o simte când ele vin înapoi în turma lui se aseamănă cu sentimentul pe care Eu îl am când copiii Mei pierduți se reîntorc la Mine.

Copiii Mei, chiar și în momentele de bucurie și veselie pe acest Pământ, vă rog să vă aduceți aminte un lucru: Aceasta e doar ca o lumină palidă față de bucuria și fericirea ce va exista pe noul pământ, atunci când va apărea Paradisul pierdut. Când aceasta se va întâmpla, cei aleși, care duc o viață curată, care cred în Creatorul lor, se vor uni cu cei care au înviat din morți; acei oameni, prieteni, membrii ai familiei, care au plecat din această viață, se vor uni cu Mine în această nouă și măreață veșnicie.

Întotdeauna să vă amintiți, copiii Mei, că acest pământ nu există de la sine. Și nici să nu presupuneți că totul în el este sub controlul vostru, pentru că nu este așa. Pe măsură ce sunteți în continuare consumați de promisiunile, dezamăgirile, bucuriile și minunile lui, amintiți-vă că pământul e doar un loc vremelnic, o etapă trecătoare, înainte de a intra în Împărăția Tatălui Meu – Noul Cer și Pământ care devin una.

O ultimă chemare, copiii Mei: rugați-vă Mie cu cuvintele voastre. Cereți-Mi să vă călăuzesc. Cereți-Mi să vă arăt iubirea și Adevărul într-un mod care va avea sens. Nu vă țineți capul îngropat în nisip, căci altfel nu vă veți bucura de gloria Noului Pământ.

Cărarea pustie spre nicăieri

Ei, copiii care Mă batjocoresc și Mă refuză, vă spun vouă că nu există altă viață după aceasta. Dați-Mi voie să vă asigur că ei nu numai că își refuză lor accesul în Paradis, dar în locul lui ei aleg o cărare pustie care nu duce nicăieri. În unele cazuri, ei urmează păcălelile înșelătorului – cel rău – care înaintează lent și cu atâta curaj încât ei, necrezând că el există, îl urmează orbește, ținându-l de mână spre porțile iadului.

Suferința Mea în grădina Ghetsimani

Când credincioșii Mei îi văd pe acei oameni care se fălesc aroganți și se laudă cu ateismul lor, ei simt o durere îngrozitoare. Ei, cei care au luat asupra lor Crucea Mea, resimt durerea pe care am suferit-o Eu în Grădina Ghetsimani. Aici a fost locul în care Eu am știut, deși de bună voie am făcut sacrificiul suprem când am acceptat moartea ca un mod prin care să dau șansa copiilor Mei să aibă un loc în Împărăția Tatălui, am știut că această jertfă nu va avea însemnătate pentru unii dintre copiii Mei. Aceasta a fost cea mai rea agonie, ceea care M-a făcut să asud sânge. Teroarea pe care am simțit-o pentru acele suflete pierdute mai există în Mine și astăzi.

Toți care întreabă: dacă Tu ești Dumnezeu sau Tu ești Isus Cristos, atunci sigur ai putea face totul? Răspunsul Meu este: Bineînțeles, în afară de un singur lucru. Nu mă pot amesteca în libera voastră voință, care a fost dată omenirii. Va depinde de fiecare dintre copiii Mei să facă această alegere finală din propria lor voință liberă.

Iubitorul vostru Cristos, Salvatorul vostru, Isus Cristos