Miercuri, 30 noiembrie 2011 la ora 15:30

Preaiubita Mea fiică, toți cei prea nerăbdători să-și dovedească dragostea pentru Mine, foarte des găsesc disperarea în sufletele lor, ceea ce îi face să se simtă goliți de dragostea Mea. Acest lucru poate fi atât de neașteptat încât poate lăsa sufletul într-o stare de abandonare, în care vor simți că nu pot scăpa niciodată de sentimentul de neajutorare și lipsă de credință.

Nu vă temeți, copii. Abandonarea este ceva ce veți simți atunci când sunteți aproape de Mine. Eu am simțit aceeași abandonare din partea Tatălui Meu iubit cât am trăit pe Pământ. M-am simțit pierdut și singur de multe ori când încercam să comunic cu El. Aceasta este o încercare grea prin care veți trece, atunci când sunteți credincioși adevărați în Dumnezeu. Acesta este modalitatea Satanei de a vă îndepărta, sperând astfel că după un timp veți renunța să Mă căutați pe Mine și veți cădea înapoi în preocupările lumești, care vă vor încânta dar nu vor reuși să vă satisfacă.

Nu știați că rugăciunea va împiedica să se întâmple acest lucru? Nu vă dați seama că Eu permit acest lucru pentru binele vostru, ca parte a pregătirii pentru dobândirea forței spirituale, care se realizează doar prin intermediul acestui abandon?

Căile Tatălui Meu sunt greu de înțeles pentru voi, copii. Dar aveți încredere în Mine, în Isus al vostru și apelați la Mine ca să vă dau harurile necesare pentru a lupta împreună cu Mine pentru salvarea surorilor și fraților voștri. Trebuie să-i salvați de la planurile diabolice desfășurate în lumea voastră, de puterile care dețin controlul asupra lucrurilor esențiale pentru supraviețuirea voastră.

Amintiți-vă copii, că Eu sunt așa de aproape de toți discipolii Mei, încât atunci când Avertismentul va avea loc, armata Mea va apărea imediat pentru a fi un adversar puternic al Satanei.

Speranța, copii, nu trebuie pierdută niciodată. Am să vă salvez de la ororile din lumea voastră care este într-o confuzie totală, cauzată de lipsa de credință în Tatăl Meu Veșnic.

Toate acestea se vor schimba atunci când lumea va fi martora dovezii de care are nevoie, pentru a accepta existența lui Dumnezeu Tatăl.

.

 Isus al vostru,  Salvatorul omenirii