Sâmbătă, 03 decembrie 2011 la ora 20:45

Preaiubita Mea fiică, privesc cu mare uimire cum discipolii Mei resping Cuvântul Meu Sfânt dăruit prin intermediul acestor mesaje. Cât de mult Mă întristează acest lucru.

Cer copiilor Mei de pretutindeni să se roage pentru cei care Îl resping pe Dumnezeu din viața lor. Îndemn la rugăciune și pentru discipolii Mei care au ignorat sau au uitat că a Doua Venire a Mea se va întâmpla și că nu poate fi oprită. Acesta este un eveniment important și cu toții trebuie să vă pregătiți pentru el.

Au fost trimiși profeți în lume ca să vestească nașterea Mea. Tatăl Meu a trimis profeți chiar de la început ca să pregătească sufletele pentru mântuire. Și acum au fost trimiși profeți în lume să pregătească omenirea pentru cea dea Doua Venire a Mea.

Treziți-vă voi toți cei care spuneți că Mă cunoașteți. Dacă într-adevăr Mă cunoașteți pe Mine, atunci recunoașteți-Mi glasul, când vorbesc inimilor voastre. Atât de mulți nu doar că resping aceste mesaje, dar Mă resping și pe Mine.

Să înțeleagă asta cei care Mă condamnă atât de repede, prin refuzul celor cerute de Mine de la lumea întreagă, prin aceste mesaje.

Întorcând spatele cu încăpățânare acestor mesaje care vă sunt date acum, Îmi refuzați rugăciunile oamenilor, de care am așa de mare nevoie în aceste timpuri. Voi, în primul rând toți cei care susțineți că Mă cunoașteți, ascultați ceea ce vreau să vă spun.

Cruzimea voastră Îmi străpunge inima. Lipsa voastră de generozitate arată că rugăciunile voastre nu sunt oferite așa cum ar trebui să fie, pentru salvarea sufletelor.

Unde vă este smerenia și de ce ascundeți aversiunea față de Cuvântul Meu Sfânt sub o falsă umilință? Trebuie să invocați Duhul Meu Sfânt ca să vă conducă spre Mine, astfel încât să puteți lucra pentru Mine, cu dragoste deplină în inimile voastre.

Niciodată să nu vă lăudați cu cunoștințele voastre despre Sfânta Scriptură. Niciodată să nu folosiți cunoștințele voastre despre Învățătura Mea ca să-i umiliți pe ceilalți. Niciodată să nu calomniați, să nu abuzați, să nu-i înjosiți pe alții sau să-i batjocoriți în numele Meu. Pentru că atunci când faceți asta, Mă jigniți foarte mult.

Treziți-vă copii, pregătiți-vă sufletele și fiți generoși pentru că acum timpul este foarte scurt.

Iubitul vostru Mântuitor,  Isus Cristos