Luni, 05 decembrie 2011 la ora 15:15

Draga Mea fiică, pregătirile pentru Avertismentul Meu de pregătire a omenirii sunt complete.

Vreau să mulțumesc iubiților Mei discipoli care, prin dragostea lor pentru Mine, au ajutat la salvarea multor milioane de suflete.

Timpul pentru a Doua Venire a Mea aproape că a sosit asupra lumii. Cu toate acestea mulți nu sunt încă pregătiți, dar Mila Mea îi va ocroti.

Sosirea Mea va fi un eveniment glorios; bărbați, femei și copii vor cădea în genunchi de bucurie, admirație și de dragoste în sufletele lor pentru Mine, Salvatorul lor Divin.

Mulți vor experimenta o ușurare, pentru că oamenii nu pot supraviețui chinurilor provocate de satana și de milioanele lui de îngeri întunecați, care sunt ascunși în fiecare colț al lumii și care provoacă dureri îngrozitoare.

Mulți dintre copiii Mei ignoră prezența demonilor satanei, pentru că pur și simplu nu cred în existența lor – dar de fapt ei, demonii, sunt cei care provoacă nefericirea și disperarea în lume.

Aceștia creează ura între oameni, invidia, gelozia și dorința de a ucide. Însă lor nu le-a mai rămas mult timp, copii, pentru că Eu, Salvatorul vostru, voi reveni curând așa cum v-am promis.

Rugați-vă cu toții pentru salvarea tuturor sufletelor din lume, ca să fie pregătite pentru Noul Paradis de pe Pământ.

Salvatorul vostru, Isus Cristos