Joi, 08 decembrie 2011 la ora 21:10

Copilul Meu, când l-am născut pe Isus Cristos, Mântuitorul Omenirii, am fost ca orice mamă. Dragostea Mea pentru acest copil era atât de copleșitoare, încât am vărsat lacrimi de bucurie când am văzut pentru prima oară fața Lui frumoasă. Cu toate că știam că rolul pe care-l acceptasem nu va fi ușor, totuși nu mi-am dat seama la vremea respectivă cât de grea va fi această călătorie.

Când mă uitam la fața copilului meu iubit, nimic nu mai conta, doar dorința mea de a-l ocroti cu orice preț, în orice moment.

Inima mea era unită cu cea a Fiului meu, așa cum este și astăzi. Această inimă a suferit, în uniune cu El, în fiecare clipă a vieții Lui pe Pământ.

Fiecare bucurie pe care El o simțea o puteam simți și Eu. Râsul Lui îmi aducea zâmbetul pe față. Tristețea lui mă îndurera profund.

Am simțit, în fiecare os al trupului meu, tortura Lui din timpul răstignirii. Fiecare cui care i-a străpuns Lui carnea, mi-a străpuns-o și mie. Și eu am simțit fiecare lovitură și înțepătură primite de la călăii Lui.

Am trăit aceeași suferință deși nu am fost prezentă la multe torturi aplicate Lui, pentru că au fost ascunse de mine și de discipolii Lui.

Când El este batjocorit în lumea de astăzi și ridiculizat în public, pe scenă și în mass-media, mai ales de către atei, eu plâng cu lacrimi amare.

Când Îl văd pe scumpul meu Fiu plângând pentru păcatele la care este martor în fiecare zi, eu plâng împreună cu El. Eu văd, simt și retrăiesc suferința Lui pentru omenire.

Isus Cristos, Salvatorul omenirii, a suferit pentru voi toți, dar El vă iubește foarte mult pe toți.

Voi face tot ce pot pentru a fi îndeplinită dorința Lui cea mai mare, aceea de a salva fiecare suflet în parte din ghearele Celui Rău.

Dacă această misiune va fi îndeplinită, atunci și numai atunci am să mă bucur în pace, când copiii mei se vor reuni ca unul în Noul Paradis.

Roagă-te, copilul meu, tu și toți cei ce se roagă pentru salvarea sufletelor, ca să nu fie exclus nici unul.

Du-te acum în pace și continuă această misiune importantă pentru Fiul meu iubit.

Eu te voi ocroti în orice moment.

Iubita voastră Mamă, Regina Cerului

(Acest mesaj a fost primit după Liturghie și imediat după apariția privată în fața statuii Ei, care a durat 20 de minute și în care Fecioara Maria a rămas solemnă cu vălul fluturând.)