Duminică, 11 decembrie 2011 la ora 00:45

Astăzi am venit la tine cu mare bucurie în Inima Mea Preasfântă, ca Mire al tău. Tu, fiica Mea ai acceptat cererea Mea cea mai Sfântă, aceea de a Mi te alătura pentru salvarea sufletelor.

Datorită supunerii tale smerite, așteptările de la tine vor fi multe acum. Frica va fi distrusă pe măsură ce tu vei merge mai departe, ca rezultat al moștenirii speciale de la Mine, dedicându-ți viața dorinței Mele arzătoare de a salva omenirea din adâncul iadului.

Munca ta, îndrumată de Mâna Mea Dumnezeiască, este acum complet sfințită și lipsită de orice fel de intervenție a Necuratului.

N-o să te mai asalteze nici o îndoială, dar trebuie să știi acestea: Cuvântul Meu adresat ție va fi încălcat și rupt în bucăți. Vor face orice tentativă ca să murdărească aceste mesaje Sfinte, iar cei care vor face asta sunt chiar cei care spun că Mă cunosc pe Mine.

De acum încolo îți vei accepta suferința cu o totală dăruire și bucurie în suflet. Tăria Mea, care îți este dată prin puterea Duhului Sfânt, te va surprinde. Te vei ridica cu deplină convingere în inimă și cu o încredere calmă și hotărâtă vei transmite Cuvântul Meu în întreaga lume.

Niciun om nu va putea să te oprească, și nici nu te va opri, din această lucrare. Nimeni nu poate să te împiedice să răspunzi la cea mai pură și sacră chemare a Cerului.

Tu, fiica Mea, ești gata să devii un colac de salvare pentru sufletele care plutesc în derivă, prin sălbăticie. Ele vor răspunde la apelul acestor mesaje oricât de înăsprite ar fi inimile lor. Multe dintre ele n-o să știe de ce li se întâmplă asta. Puterea Duhului Sfânt va fi cea care va aprinde o flacără de dragoste și bucurie în sufletele lor și care îi va apropia mai mult de Mine, prin aceste chemări urgente ale Mele, de a-i aduce pe copiii Mei, înapoi în brațele Mele Sfinte.

Îți mulțumesc că ai răspuns la această cerere specială de a fi mireasa Mea, în Uniune finală cu Mine. Acest legământ – prin care tu Îmi înmânezi complet sufletul tău – Îmi va da libertatea de care am nevoie pentru a încheia cu succes această misiune pentru care ai fost aleasă.

Du-te acum, fiica Mea dragă, și ajută-Mă să-Mi îndeplinesc promisiunea către omenire. Mă voi întoarce ca să-i recuperez pe copii Mei dragi, pentru a-i duce în Noua Eră de Pace. Această tranziție în Noul Paradis va fi rapidă și fără suferință, datorită darului pe care Mi l-ai făcut Mie.

Spune-le copiilor Mei că Inima Mea e plină de bucurie acum pe măsură ce sărbătorirea nașterii Mele se apropie.

Vă iubesc.

Salvatorul și Mântuitorul Vostru,  Isus Cristos