Duminică, 11 decembrie 2011 la ora 15:30

Fiica Mea preaiubită, îți mulțumesc că ai răspuns la această chemare importantă din tărâmul Ceresc, atunci când te-am rugat să accepți această uniune mistică cu Fiul Meu Preaiubit, Isus Cristos.

Eu sunt prezent în Fiul Meu, Isus, așa cum este El în Mine, uniți cu iubirea Duhului Sfânt. Sufletul tău este deci acum împletit cu al Meu și de acum totul va deveni mult mai clar pentru tine.

Copilul Meu, Eu te voi turna în tiparul pe care îl doresc, pentru ca tu să devii vrednică în întregime pentru această misiune Dumnezeiască. Lacrimile pentru intervenția Divină ți-au fost date ca să poți recunoaște imediat această nouă și neașteptată chemare. Acum, după ce ai vărsat aceste lacrimi, să nu mai plângi, pentru că numai fericirea va domni în sufletul tău de acum înainte.

Fiica Mea, Mă întristează faptul că nimeni nu Mă mai recunoaște în lume. Mulți M-au uitat complet. Eu nu mai însemn nimic pentru atât de mulți dintre copiii Mei.

Tu trebuie să mă ajuți, fiica Mea, atunci când Îmi manifest prezența, pentru ca să fiu recunoscut prin rugăciune.

Vă rog să vă rugați ca întreaga omenire să accepte darul vieții celei noi, care va fi dat de către Fiul Meu Iubit, Isus Cristos.

Nimeni nu înțelege cu adevărat preocuparea Mea pentru sufletele care Mă resping pe Mine, sau existența Mântuitorului pe care L-am trimis în lume.

Aceste biete suflete, atât de pline de explicații logice folosite pentru a respinge cu aroganță existența Mea, sunt pierdute pentru Mine în acest moment. Singura lor salvare (căci mulți vor respinge darul Milostivirii Divine în timpul Avertismentului), va fi prin rugăciunea copiilor care Îl iubesc pe Tatăl.

Atât de mulți dintre cei care nu Mă acceptă știu foarte puține despre Mine. Eu sunt un Dumnezeu al iubirii părintești, un Tată Ceresc care veghează asupra fiecărui copil al Lui. Cel puternic, slab, bolnav, cel bun sau cel rău. Nimeni nu este înlăturat de la dragostea Mea infinită, indiferent cât de negru i-ar fi sufletul.

Vă îndemn copii să vă rugați către Mine, în numele Fiului Meu, pentru ispășirea tuturor păcatelor omenirii.

Fiul Meu va învălui acum întreaga omenire, iar atunci când Iluminarea Conștiinței se va fi întâmplat, rugăciunile voastre vor fi cu adevărat necesare. Copii, rugăciunile voastre vor ajuta să îi salvați pe oamenii care vor continua, sfidător, să respingă Mila pe care Fiului Meu le-o va arăta.

Copiii Mei, promisiunea Mea solemnă pentru voi toți este că celor care Mă cheamă pe Mine, în numele Fiului Meu prea iubit, Isus Cristos, pentru a-i salva pe frații și surorile voastre, le va fi acordată ocrotire imediată. Vor fi acordate haruri speciale pentru fiecare dintre voi care dedică o lună întreagă de rugăciune pentru sufletele acestora. Iată ceea ce vă cer să spuneți:

Rugăciunea (13) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciune de la Tatăl Ceresc, Dumnezeu cel Preaînalt

"O Tată Ceresc, prin dragostea Preaiubitului Tău Fiu, Isus Cristos, a cărui Pătimire pe Cruce ne-a salvat de păcate, Te rog salvează-i pe toți aceia care încă mai resping Mâna Milostivirii Tale. Umple sufletele lor, Părinte drag, cu simbolul Dragostei Tale. Te rog pe Tine, Tată Ceresc, ascultă-mi rugăciunea și salvează aceste suflete din focul veșnic. Prin Mila Ta, permite-le să fie primele care intră în Noua Eră de Pace de pe Pământ. Amin."

Tatăl vostru Ceresc, Dumnezeu cel Preaînalt

Mesajul contine

Rugăciune pentru imunitate
Rugăciunea (13) a Cruciadei de Rugăciune

Promisiunea Mea solemnă, copilași, este că toți aceia dintre voi care Mă cheamă pe Mine în numele iubitului Meu Fiu Isus Cristos pentru a-i salva pe frații și surorile voastre, vor primi imunitate ime... citește tot