Marți, 13 decembrie 2011 la ora 20:15

Preaiubita Mea fiică, pregătirea este foarte importantă pentru toți discipolii Mei, pe măsură ce Avertismentul se apropie.

Toți credincioșii trebuie să se roage insistent pentru iertarea păcatelor lor, ca să evite durerea Purgatoriului pe care cei mai mulți oameni din lume o vor experimenta imediat după Avertisment, pentru o perioadă scurtă de timp.

Rugați-vă, rugați-vă pentru toți cei care vor fi traumatizați când vor vedea starea sufletului lor în timp ce păcatele le vor fi dezvăluite în timpul Avertismentului.

Ei trebuie să înțeleagă că păcatele lor trebuie să le fie revelate, înainte de a putea fi curățați de ele, pentru a putea intra în Noul Meu Paradis pe Pământ – în Noua Eră de Pace, dragoste și fericire – pe care fiecare dintre copiii Mei trebuie s-o moștenească.

Inima Mea e plină de bucurie pentru că aduc acest mare dar omenirii. Și totuși tristețea Mea persistă din cauza celor care vor refuza pur și simplu șansa la o nouă viață.

Am nevoie de atât de multe rugăciuni copii, pentru ca satana să poată fi oprit să fure sufletele lor. El va continua să facă asta până în ultima clipă.

Eu nu pot suporta gândul că aceste suflete vor fi luate de la Mine, țipând și zbătându-se în semn de protest, în timp ce satana și aliații săi îi târăsc în adâncurile iadului.

Ajutați-mă, copii, prin rugăciunile voastre, să împiedic acest lucru.

Copii, aceste suflete trebuie să-l respingă ferm pe satana și căile sale, ca să poată intra în Noul Paradis. Ei trebuie să se întoarcă la Mine fie de bunăvoie sau deloc.

Ei au două opțiuni, Noul Paradis pe Pământ sau străfundurile chinului veșnic, în compania satanei.

Copii, niciodată să nu puneți la îndoială existența iadului. Să fiți conștienți că orice suflet negru, după moarte, este târât de demonii lui satana în iad, și chinuit pentru eternitate. Satana, în pofida promisiunilor sale, a creat o stare de tortură groaznică pentru aceste suflete. Din cauza urii lui față de omenire, aceste suflete vor suferi mai presus de rezistența lor și totuși trebuie să reziste pentru toată veșnicia.

Nu știu aceste suflete ce promisiuni le face satana?

Ei nu știu că bogățiile, faima și seducția materială sunt un drum direct în brațele celui rău?

Treziți-vă toți, cât mai puteți s-o faceți. Salvați-vă pe voi și pe sărmanii păcătoși de la acest teribil sfârșit al existenței voastre.

Nu mai aveți prea mult timp. Începeți de astăzi și rugați-vă pentru aceste suflete.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos