Miercuri, 14 decembrie 2011 la ora 19:15

Preaiubita Mea fiică, tu trebuie să ai întotdeauna încredere în Mine și să știi că nici măcar un singur mesaj dat ție nu va fi contaminat.

Tu ești cuprinsă în Inima Mea Preasfântă și mâna ta este condusă de mâna Mea.

Numai Cuvântul Meu Sfânt poate și va fi scris de către tine, ca să comunici mesajele Mele întregii omeniri.

Nu trebuie să încerci mereu să stabilești o dată anume pentru Marele Avertisment. Eu nu pot dezvălui această dată pentru că nu este voia Tatălui Meu Veșnic. Avertismentul se va petrece într-un moment neașteptat, când oamenii vor fi luați pe nepregătite.

Timpul este foarte scurt, deci petreceți cât mai mult timp în rugăciune, ca să salvați sufletele. Toate sufletele.

Pedepsirea a fost amânată și se va produce numai dacă oamenii nu vor reuși să se căiască și dacă se vor întoarce în număr mare la căile lor rele, după Avertisment.

Tatăl Meu Mi-a dat permisiunea să anunț a Doua Mea Venire pe pământ. Se va întâmpla foarte repede, după Avertisment. Toate sufletele trebuie să fie pe deplin pregătite.

Următoarea rugăciune a Cruciadei de rugăciune pentru salvarea sufletelor, este aceasta:

Rugăciunea (14) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciune către Dumnezeu, Tatăl Ceresc, pentru ocrotire față de orice război nuclear

"O, Tată Atotputernic, Dumnezeule Preaînalt, Te rog ai milă de toți păcătoșii, deschide-le inimile ca să accepte Salvarea Ta și să primească abundența harului Tău. Ascultă rugămințile mele pentru familia mea și dăruiește-le harul să-și găsească bucuria în iubirea Inimii Tale Preasfinte. O Dumnezeule, Tată Ceresc, ocrotește-i pe toți copiii Tăi de pe Pământ de orice război nuclear sau de alte acte care sunt planificate ca să-i distrugă. Ține-ne departe de tot răul și ne apără. Luminează-ne ca să ne putem deschide ochii, să vedem și să acceptăm adevărul salvării noastre, fără teamă în suflete. Amin."

Mergeți în Pace.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos

Mesajul contine

Rugăciune către Dumnezeu, Tatăl Ceresc, pentru ocrotire față de orice război nuclear
Rugăciunea (14) a Cruciadei de Rugăciune

Tată Atotputernic, Dumnezeule Preaînalt, Te rog ai milă de toți păcătoșii, deschide-le inimile ca să accepte Salvarea Ta și să primească abundența Harului Tău.

Ascultă rugămințile mele pentru familia mea... citește tot