Luni, 20 decembrie 2010 la ora 10:00

Ascultă-mă, copila Mea. Tu trebuie să rămâi puternică, pentru iubitul Meu Fiu Isus, Cristosul. El este prea important și special pentru tine încât nu Îi poți întoarce spatele având îndoieli în mintea ta. Da, este ușor să devii confuz în această Lucrare, dar trebuie să ai încredere totală în El. El are nevoie ca tu să te abandonezi și să îi dai Lui încrederea ta absolută.

Fiica Mea, nu a fost ușor pentru tine, cu această Lucrare. Dar precum am mai spus, ție îți place să perseverezi. Vei reuși să termini Lucrarea ta. Insist să te întorci la rutina de a te ruga zilnic. Căci prin Preasfântul Meu Rozariu, tu vei fi protejată.

Această Lucrare este sfântă, copila mea, așa că din respect te rog să fi ascultătoare față de Fiul Meu, dându-i încredere totală. Dă la o parte îndoielile, copila mea, deoarece ți s-au dat haruri speciale prin Duhul Sfânt. Adevărul este acum în inima, sufletul și mintea ta. De aceea ți s-a părut mai ușor să scrii Mesajele pe care ți le dă Fiul Meu iubit.

El te iubește, copila Mea, și te-a ales pe tine pentru una din cele mai importante sarcini ale acestui secol. Lucrarea ta e comparabilă cu cea cerută sorei Faustina. Tu treci prin suferințe asemănătoare cu suferințele pe care le-a îndurat ea. Să nu-ți fie teamă de aceste suferințe, care includ lipsa capacității de a te ruga și îndoielile zilnice, care sunt normale. O să treacă. Toți sfinții, inclusiv sora Faustina, te însoțesc pe tine, copila Mea, și te conduc în fiecare zi.

Lucrarea pe care tu o faci pentru mine și pentru Fiul Meu iubit, a fost profețită dinainte. Aceasta este unul din modurile cele mai importante prin care poți salva suflete. Nu fii nesigură și nu șovăi. Întotdeauna, întotdeauna s-o chemi pe mama ta iubită să te ajute. Eu sunt aici pentru tine. Te rog, roagă-te zilnic Fiului Meu Sfânt prin Coronița Divinei Milostiviri. Astfel vei fi mai aproape de El și vei simți cum El se mișcă în inima ta.

Fă-ți curaj și mergi înainte, acum. Uită-te cu iubire în direcția cărării prețioase care te conduce la Sfânta Treime. Cu toții sunt cu tine. Tu vei suferi, dar consideră aceasta un har, pentru că fără suferință nu poți rămâne aproape de Inima Fiului Meu.

Atât pentru acum. Întoarce-te și deschide-ți inima către Fiul Meu iubit, Isus cel Preaînalt.

Iubire și pace

Doamna noastră, Regina Trandafirilor