Sâmbătă, 24 decembrie 2011 la ora 18:00

Fiica Mea, așa cum am trimis Salvatorul în lume prima oară, ca să salveze omenirea, acum sunt gata să-L trimit pe Fiul Meu, Isus Mântuitorul omenirii, încă o dată, ca să salveze sufletele celor care nu s-ar salva.

Copiii Mei trebuie să înțeleagă semnificația amară și dulce a sacrificiului care L-am făcut pentru omenire, când L-am trimis pe Fiul Meu pentru prima oară.

Când am înțeles că singura cale de răscumpărare a omenirii era să trimit un Salvator, știam că nu pot aștepta ca vreun profet sau suflet ales să sufere un asemenea sacrificiu. Am decis, prin intermediul celei de-a doua persoane a Dumnezeirii Mele, să trimit un Fiu ca să salveze omenirea. Aceasta era singura cale eficientă de a zădărnicii planurile Satanei, atât de mare era Iubirea Mea pentru copiii Mei.

A-L vedea pe Fiul Meu cum crește și devine om, a fost și încântător și dureros în același timp, știind ceea ce Îl aștepta. Totuși datorită dragostei Mele profunde pentru fiecare dintre copiii Mei, acesta a fost un sacrificiu îndurat de bunăvoie, în scopul salvării Familiei Mele.

Acum că Avertismentul se apropie, Eu pregătesc lumea, prin aceste mesaje Sfinte, ca să-L primească pe Fiul Meu pentru a doua oară.

Copii, a Doua Venire a iubitului Meu Fiu, este aproape. El este trimis pentru a-și revendica tronul de drept, atunci când va domni ca Rege al Omenirii.

Acest eveniment măreț va fi spectaculos și este partea finală a planului de salvare a neamului omenesc de răul care există în lumea voastră. Satana va fi îndepărtat în scurt timp. Adepții săi și cei răi la inimă vor fi șocați și consternați. Ei vor fi lăsați să facă o alegere în această etapă: ori îngenunchează și cer Mila, salvându-se, ori refuză acest mare dar care le va fi oferit.

Copiii Mei, uniți-vă toți și nu vă temeți de batjocură. Duhul Sfânt vă conduce și sunteți ocrotiți de îngerii și sfinții din Cer. Discipolii Mei, misiunea voastră este să mărturisiți Cuvântul și promisiunea Fiului Meu, care dorește ca aceste mesaje să facă înconjurul lumii.

De asemenea, prin rugăciunile voastre, păcătoșii pierduți pot fi scoși din strânsoarea celui rău.

Copii, sunteți în prima etapă a bătăliei finale. Vi se dă a doua șansă pentru salvarea veșnică, prin Milostivirea Fiului Meu Preaiubit. Nu pierdeți această oportunitate. Alăturați-vă cu toții familiei voastre cerești ca vă să salvați frații și surorile de pe Pământ.

Bucurați-vă de acest Crăciun pentru că va fi o sărbătoare specială, iar voi acum trebuie să ajutați ca sufletele să se pregătească pentru a Doua Venire a Fiului Meu, care va avea loc după Marele Avertisment.

Copii, vă iubesc pe toți. Primiți dragostea Mea. Îmbrățișați-mă, pe Mine, Tatăl vostru Veșnic, care va face tot posibilul să vă conducă pe toți în Noua Eră de Pace.

Dumnezeu Tatăl