Luni, 26 decembrie 2011 la ora 15:50

Eu sunt Isus al vostru, care niciodată nu vă părăsește, oricât ați avea de suferit. Eu sunt Alfa și Omega, Fiul lui Dumnezeu, care s-a făcut om și s-a născut din Neprihănita Fecioară Maria.

Multiubita Mea fiică, ridică-te deasupra acestei explozii bruște de suferință și nu uita niciodată numărul sufletelor pe care le salvezi, datorită acestui proces.

Copiii Mei trebuie să treacă prin purificare, pentru ca sufletele lor să fie curățate în acest timp. Așa că trebuie să se obișnuiască cu asta. Mulți dintre copiii Mei sunt în curs de purificare, încă înainte de a avea loc Avertismentul. Cu timpul ei vor înțelege de ce se întâmplă asta cu ei, fiica Mea.

Îngerii sunt cu tine tot timpul, ca niciodată până acum. Pentru că tu, fiica Mea, acum vei atrage cel mai mare număr de atacuri de până acum, datorită acestor mesaje.

Fiecare cuvânt pe care-l rostesc va fi disecat acum.

Fiecare lecție și adevăr pe care încerc să le împărtășesc în lume vor fi puse acum la îndoială și considerate a fi blasfemie.

Cuvântul Meu Sfânt, care a fost împărtășit discipolilor Mei când am umblat pe Pământ, a fost de asemenea criticat.

Am fost acuzat de erezie, blasfemie atunci când i-am iertat pe păcătoși, când am umblat printre ai Mei. Cuvântul Meu nu a fost acceptat în multe locuri și în special printre preoți și farisei.

Fiica Mea, cei care Mă vor supăra cel mai tare vor fi oamenii care se laudă ostentativ cu cunoștințele lor biblice și în batjocură continuă să atace aceste mesaje. Ei vor argumenta arogant că interpretările lor greșite despre Sfânta Evanghelie sunt mai importante decât Adevărul.

Mândria lor îi împiedică să recunoască glasul Meu când Îl împărtășesc lumii de astăzi.

Niciodată să nu vă angajați în controverse cu aceste sărmane suflete, fiica Mea, pentru că ei nu sunt din lumină. Din păcate, ei cred că sunt. Nu uitați că aceia care îi înjosesc pe alții și îi batjocoresc în numele Meu, nu Mă reprezintă pe Mine.

Ei nu arată dragoste, înțelegere sau umilință.

Aceste atacuri sunt montate pentru a încerca să te oprească din această lucrare și să creeze noi îndoieli în mintea ta. Roagă-te pentru acești oameni. Ignoră-i și concentrează-te doar asupra glasului Meu și nu permite ca această lucrare sfântă să fie afectată în acest fel.

Satana lucrează eficient în aceste suflete și va folosi orice formă vicleană de argumentare ca să submineze aceste mesaje ce provin de pe buzele Mele. Prin angajarea în răspunsuri la aceste atacuri, îi dai Satanei puterea pe care o caută.

Acum du-te în pace. Mergi tot înainte și să rămâi ascultătoare cerințelor Mele, în orice moment. Nu uita, Mi-ai dat în dar voința ta liberă. De aceea permite-Mi să te conduc. Să ai totală încredere în Mine.

Vă iubesc.

Isus al vostru