Sâmbătă, 31 decembrie 2011 la ora 12:00

(Extras din mesajul privat, dezvăluit Mariei Milostivirii Divine, care include a 16-a rugăciune din Cruciada de Rugăciuni, dată pentru ca oamenii să accepte harurile oferite lor de Isus, în timpul Avertismentului și angajamentul pentru răspândirea în lume a Cuvântului Său Sfânt.)

Fiica mea, Marele Avertisment va dovedi tuturor autenticitatea acestor Sfinte Mesaje ale Mele, date lumii. Tu niciodată nu trebuie să le pui la îndoială. Nici unul dintre ele nu a fost contaminat în vreun fel.

Pregătește-te pentru Marele Avertisment și spune familiei tale și copiilor tăi să spună o mică rugăciune pentru a solicita iertarea păcatelor lor.

Îți dăruiesc acum o rugăciune specială pentru a ajuta sufletele să rămână puternice în timpul Marelui Act de Milostivire, revelat acum lumii.

Rugăciunea (16) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru acceptarea harurilor oferite în timpul Marelui Avertisment

O, Isuse, păstrează-mă puternic în timpul acestei încercări a Marelui Tău Act de Milă. Dăruiește-mi harurile necesare pentru a deveni mic în ochii Tăi. Deschide ochii mei în fața Adevărului promisiunilor mântuirii veșnice. Iartă păcatele mele și arată-mi dragostea Ta și Mâna prieteniei Tale. Cuprinde-ne pe toți în brațele Sfintei Tale Familii, ca să putem deveni din nou una. Te iubesc, Isuse, și promit că din această zi voi vesti mai departe Cuvântul Tău Sfânt, fără teamă în inima mea și cu suflet curat, în vecii vecilor. Amin.”

Niciodată să nu-ți fie teamă de acest mare act al Milostivirii Mele, care trebuie să aibă loc deoarece altfel națiunile s-ar distruge între ele.

Cea mai mare parte a omenirii se va converti, însă lupta pentru suflete se va intensifica acum.

Iubitul vostru Isus Cristos, Mântuitorul întregii omeniri

Mesajul contine

Pentru acceptarea harurilor oferite în timpul Marelui Avertisment
Rugăciunea (16) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse, păstrează-mă puternic în timpul acestei încercări a Marelui Tău Act de Milă.

Dăruiește-mi harurile necesare ca să devin mic în Ochii Tăi.

Deschide ochii mei în fața Adevărului promisiunilor mântu... citește tot