Duminică, 01 ianuarie 2012 la ora 15:00

Copila mea, timpul este aproape dar copiii Mei trebuie să dovedească răbdare. Totul se va întâmpla în conformitate cu Voia Sfântă a Tatălui Meu.

Copii, trebuie să realizați că forțele răului din lumea voastră vă amenință credința în Dumnezeu Tatăl. Aceste forțele ale răului nu vor câștiga pentru că nu au putere asupra Tatălui Meu Ceresc. Totuși, îi vor chinui pe semenii lor, frați și surori, prin crimă, război și control.

Rugați-vă ca aceste suflete întunecate să vadă curând Lumina Fiului Meu. Dacă ei o văd și se convertesc în timpul Avertismentului, va fi temporar pace pe Pământ.

Fiul meu, Isus Cristos, pe care trebuie să se bazeze toate sufletele pentru salvare, este nerăbdător să aducă omenirii marea lui Milostivire.

Rugați-vă insistent, copiii Mei, pentru salvarea acestor sufletele aflate în întuneric care poate nu vor supraviețui Avertismentului.

Aceste sărmane suflete vor fi terorizate nu numai când vor fi martorii păcatelor lor ci și când vor vedea întunericul în care se află. Acest întuneric a umbrit sufletul lor atât de mult încât lumina Milostivirii Fiului Meu îi va face să se simtă slabi și neputincioși.

Mulți vor fi prea slabi ca să înțeleagă milostivirea pe care Fiul Meu le-o oferă lor.

Vă îndemn, rugați-vă pentru aceste suflete. Fiul Meu este hotărât să salveze în primul rând aceste suflete. Copii, El are nevoie de mai multă rugăciune. Voi trebuie să implorați milă pentru aceste suflete întunecate.

Copila Mea, cere copiilor Mei să dedice această Cruciadă de Rugăciune (17) pentru Mine, Mama Salvării:

Rugăciunea (17) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciunea Mamei Salvării pentru sufletele întunecate

"O, Inimă Imaculată a Mariei, Mama Salvării și Mijlocitoare a tuturor harurilor, Tu care participi la mântuirea omenirii de răul satanei, roagă-te pentru noi. Mama salvării, roagă-te ca toate sufletele să poată fi mântuite și să accepte dragostea și mila arătate de Fiul Tău, Domnul nostru Isus Cristos, care vine din nou să salveze omenirea și să ne dea șansa pentru mântuirea veșnică. Amin."

Iubita voastră mamă
Mama Mântuirii

Mesajul contine

Rugăciunea Mamei Salvării pentru sufletele întunecate
Rugăciunea (17) a Cruciadei de Rugăciune

Inimă Imaculată a Mariei, Mama Salvării și Mijlocitoare a tuturor harurilor, Tu care participi la mântuirea omenirii de răul satanei, roagă-te pentru noi.

Mama salvării, roagă-te ca toate sufletele să... citește tot